Opskriften har jeg ikke selv fundet på, den har jeg fået inspiration til fra skønne Heidi i min skønne Facebookgruppe omkring antiinflammatorisk kost. Gruppen bruger jeg til at forsøge at inspirere flere til at komme i gang med at spise antiinflammatorisk. Men gruppen er også god til at inspirere mig – så det er total winwin!
Jeg havde et stykke vandmelon i køleskabet, og grunden til at vi ikke rigtig gad at spise den, var at den var melet. En melet vandmelon er godt nok en halv fornøjelse… Og så kom jeg i tanke om Heidis gode idé og vandmelonen blev brugt på den skønneste og lækreste måde. Og man opdagede slet ikke, at den en gang været melet 😉
Det er jo ikke rigtig en opskrift og hvor meget melon du skal bruge, kommer an på hvor store glas du vil lave. Det kommer ikke så nøje – en båd vandmelon og en håndfuld isterninger. Sådan cirka.
Melonslush
1
portioner2
minutter2
minutterIngredienser
Vandmelon i både
En håndfuld isterninger
Sådan gør du
- Læg melon og isterninger i en blender og tryk start!