Karins Sunde Snickers

Disse sunde snickers har jeg fået inspiration til i min fantastiske lille Gå-gruppe på Facebook. I gruppen motiverer vi hinanden til at komme ud og gå, og udfordrer hinanden løbende til at opnå et vist antal km, et vist antal skridt eller til at komme ud og gå et vist antal dage i træk.

Normalt bliver der ikke delt opskrifter i gruppen, men da en af deltagerne skulle fejre et større vægttab med disse lækre små sager, delte hun det med os andre i gruppen. Jeg spurgte, om jeg måtte dele opskriften på min hjemmeside. Det måtte jeg godt, så det gør jeg nu.

Jeg har lavet lidt om i opskriften, og disse er lidt mindre søde end de originale. Hvis du gerne vil have dem lidt sødere, tilsætter du bare lidt flere dadler.

Hvis du kunne tænke dig flere sunde opskrifter på noget lækkert til kaffen, kan du finde inspiration her.

Tak for inspiration til disse, Karin! ❤

Karins sunde snickers

Antal

8

stykker
Forberedelse

15

minutter
Færdige på

1

time 

15

minutter

Ingredienser

  • 50 g peanuts

  • 50 g mandler

  • 100 g dadler

  • 40 g mørk chokolade

Sådan gør du

  • Læg dadlerne i vand i ca. 5-10 minutter og hæld derefter vandet fra.
  • Blend mandlerne til fint mel og blend derefter mandlerne sammen med dadlerne.
  • Hak peanuts groft og bland de fleste af dem samme med dadlerne og mandlerne – gem lidt til pynt.
  • Form dejen til 8 små barer og læg dem på et bagepapir. Smelt chokoladen over vandbad og pensl dine sunde snickers med den smeltede chokolade. Drys med lidt hakkede peanuts og lad barerne køle af i køleskabet i mindst 1 time, før du spiser dem.
  • Evt. kan du også pensl den anden side med chokolade, når snickersen er kølet af.

2 Kommentarer

  1. De ser helt vildt lækre ud og i denne corona-tid, så er der mulighed for at lokke teenageknægten i køkkenet. Bruger du hårde dadler, siden de skal i blød, dog kun 5-10 min? Vil bløde dadler (dem som kan mases mellem fingrene fra pakken) kunne bruges, eller er hårde dadler bedst?
    Tak for skøn inspiration
    Bettina

    • Det er jo ren win-win, hvis vi kan få vores teenagers med ud i køkkenet – og måske kan en hjemmelavet snickers friste 🙂 De dadler jeg bruger kan nok også mases mellem fingrene, men jeg oplever at det er nemmere at blende dem, når de har ligget i lidt vand. Hvis dine dadler er så bløde at du kan blende dem uden at blødgøre dem, kan du springe blødlægningen over. Jeg håber, I kan lide de sunde snickers- både teenageknægten og dig!

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*