Der er vist tid til en ny opskrift af den søde slags. Disse små bider med smag af kokos og frysetørrede hindbær er dog ikke super-søde. Hvis du ønsker mere sødme, kan du evt. tilføje lidt mere honning, men smag på dejen først (det må man godt) – måske er det ikke nødvendig. Disse hindbærbounty indeholder kun 5 ingredienser og er hurtige at lave – og hvem ved, måske kan du lide dem 😉
Tre forsøg skulle der til, før jeg blev tilfreds med opskriften. Første gang forsøgte jeg at blende kokos med hvide bønner, men den ‘opskrift’ slipper I for. Jeg kan dog lide idéen, og de blev nu meget flot hvide, så måske arbejder jeg videre med den idé på et andet tidspunkt. Lige nu gider jeg hverken at lave eller spise flere bounty! 🙈
Jeg var ved at opgive også dette forsøg, da kokosdejen ikke ville holde sammen når jeg skulle vende dem i den smeltede chokolade. Men fiffet er, at de skal fryses lidt før de dyppes i chokoladen. Så form dem og læg dem på et skærebræt og læg dem i fryseren undertiden som du langsomt smelter chokoladen over vandbad.
Ønsker du mere inspiration til antiinflammatorisk kost? Så følg meget gerne med på Instagram:
Hindbær bounty
8
styk20
minutter30
minutterIngredienser
1 ½ dl kokos
1 ½ tsk. honning
4 spsk. kokosmælk
1 spsk. frysetørrede hindbær
60 g mørk chokolade
Sådan gør du
- Bland kokos sammen med de frysetørrede hindbær og tilsæt derefter kokosmælk og honning. Bland det sammen til en dej.
- Form dejen til små mundrette stykker og læg dem på et skærebrat i fryseren under tiden som du smelter chokoladen over vandbad.
- Vend de små barer i chokoladen og læg dem på en tallerken med bagepapir. Lad dem køle godt af i køleskabet, før du sætter tænderne i dem.