Græsk yoghurt med mango og passion

Spis den som dessert. Eller som morgenmad. Jeg kunne ikke beslutte mig for om jeg skulle placere opskriften under kategorien ‘desserter og lidt sødt til kaffen‘ eller ‘morgenmad og mellemmåltider‘. Den er nemlig så sund, at du kan spise den til morgenmad med god samvittighed og samtidig så lækker, at du kan servere den som dessert. Jeg har lagt opskriften under begge kategorier 🙂

Græsk yoghurt med mango og passion

Portioner

4

portioner
Forberedelse

10

minutes
Færdig på

10

minutes

Ingredienser

  • 6 dl græsk yoghurt (2%), Cultura eller A38

  • 1 moden mango

  • 2 passionsfrugter

  • 2 dl hindbær

  • lidt honning

  • Lidt bær og evt. frisk pebermynte til topping

Sådan gør du

  • Hvis hindbærene er frosne, start med at tø dem op. Blend hindbærene med lidt honning.
  • Blend mangoen med indholdet fra de 2 passionsfrugter.
  • Fordel yoghurt, hindbær og mango i 4 glas.
  • Top med bær og evt. blade af pebermynte. Klar til servere!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*