Cremet risotto med svampe og spinat

Kombinationen af citron og parmesan. Mmm…

Server risottoen som hovedret eller evt. som tilbehør til lidt grillet laks eller dampet torsk. Brug meget gerne fuldkorns-risotto-ris, hvis du kan finde det. Og stil gerne en lille skål med ekstra, revet parmesan på bordet til at drysse over.

Cremet risotto med svampe og spinat

Portioner

4

portioner
Forberedelse

15

minutter
Klar på

30

minutter

Ingredienser

  • 1 lille gult løg, finthakket

  • 2 dl risotto ris

  • 1-2 spsk. olivenolie til stegning

  • 7 dl grøntsagsbouillon

  • 200 g frisk spinat

  • 250 g friske champignon i skiver

  • saften fra ½ citron

  • 4 spsk. revet parmesanost

  • salt & peber

Sådan gør du

  • Svits det finthakkede løg og ris i lidt olivenolie et par minutter i en gryde. Tilsæt bouillon og lad risen koge på svag varme indtil de er færdige (ca. 20-25 min). Rør i risen en gang imellem.
  • Svits under tiden champignonskiverne på en varm pande indtil de har fået lidt farve. Tag dem af panden og svits derefter spinaten, indtil den ‘falder sammen’.
  • Bland champignon og spinat ned i risen og tilsæt den pressede citron og revet parmesan.
  • Smag af med salt og peber.

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*