💚 Det med at spise rent vegetarisk mad, det er noget jeg successivt bliver mere og mere glad for. Det var ikke så længe siden jeg ikke kunne forestille mig et måltid uden kød, nu vil jeg helst være fri de fleste af ugens måltider. 💚
Mændene i huset er helt med på idéen om at spise vegetarisk en gang imellem, men de er nok ikke villige til at give afkald på kød helt så ofte som jeg selv er. Jeg ønsker ikke at blive presset ud i at spise mere kød, end jeg gør, og jeg ønsker heller ikke at tvinge nogen til at spise vegetarisk. Derfor steger jeg tit lidt kylling i strimler og lægger i en skål ved siden af. Det er en nem måde, at gøre det på, og alle er glade og tilfreds.
Og denne tomatpasta smager lækkert både med og uden kylling 😍 Hvis du er til pasta, kan du måske også lide denne Grønkålspasta – det ved jeg, der er mange andre der gør.
Ønsker du mere inspiration til antiinflammatorisk kost? Så følg gerne med mig på Instagram.
Tomatpasta med spinat og fennikel
4
portioner10
minutter20
minutterIngredienser
1 gult løg
½ fennikel
2 fed hvidløg
2 spsk. olivenolie
125 g frisk spinat
15 cherrytomater
1 stor håndfuld bredbladet persille
1 grøntsags bouillontern
2 dåser hakkede tomater
salt og peber
Sådan gør du
- Skær det gule løg og fennikel i tynde både og svits det i olivenolien sammen med presset hvidløg i en gryde.
- Hæld de hakkede tomater i gryden og tilsæt cherrytomater, spinat, bouillontern og hele blad af bredbladet persille. Lad det hele simre i 10-15 minutter.
- Smag af med salt og peber og server med fuldkornspasta.