Laksehapsere med dild og rucola

En lækker lille laksehapser, som er både nem og hurtig at lave. De små hapsere kan forberedes i god tid – gerne allerede dagen før – og så skal de bare skæres op, for de serveres.

Måske en idé til påskefrokosten?

Laksehapser

Portioner

4

Portioner
Forberedelse

20

minutter
Færdige på

2

timer 

Ingredienser

  • 160 g koldrøget laks i skiver

  • 25 g baby rucola

  • 1 dl græsk yoghurt 2%

  • 1 krukke frisk dild (ca. 1 dl hakket)

  • Revet skal fra 1 økologisk citron

  • salt & peber

Sådan gør du

  • Læg skiverne med laks ‘forskudt’ ovenpå hinanden ovenpå et stykke husholdningsfilm.
  • Hæld den græske yoghurt i et kaffefilter og lad den dryppe af en halvtimes tid, så at yoghurten bliver tyk. Bland den sammen med revet citronskal og fint hakket dild.
  • Bred yoghurtdressingen ud over laksen. Krydr med peber og evt. en smule salt. Fordel rucolaen ovenpå.
  • Rul laksen sammen til en lang pølse og pak den ind i husholdningsfilmen. Lad den hvile i køleskabet i mindst 2 timer (men gerne længere) før du skær den op i skiver. Dekorer gerne med lidt frisk dild.

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*