En lækker lille laksehapser, som er både nem og hurtig at lave. De små hapsere kan forberedes i god tid – gerne allerede dagen før – og så skal de bare skæres op, for de serveres.
Måske en idé til påskefrokosten?
Laksehapser
Portioner
4
PortionerForberedelse
20
minutterFærdige på
2
timerIngredienser
160 g koldrøget laks i skiver
25 g baby rucola
1 dl græsk yoghurt 2%
1 krukke frisk dild (ca. 1 dl hakket)
Revet skal fra 1 økologisk citron
salt & peber
Sådan gør du
- Læg skiverne med laks ‘forskudt’ ovenpå hinanden ovenpå et stykke husholdningsfilm.
- Hæld den græske yoghurt i et kaffefilter og lad den dryppe af en halvtimes tid, så at yoghurten bliver tyk. Bland den sammen med revet citronskal og fint hakket dild.
- Bred yoghurtdressingen ud over laksen. Krydr med peber og evt. en smule salt. Fordel rucolaen ovenpå.
- Rul laksen sammen til en lang pølse og pak den ind i husholdningsfilmen. Lad den hvile i køleskabet i mindst 2 timer (men gerne længere) før du skær den op i skiver. Dekorer gerne med lidt frisk dild.