Julekonfekt med nougat og marcipan

Hvis ‘bare’ du har sørget for hjemmelavet marcipan og hjemmelavet nougat, er disse fine juletræer lynhurtige at lave. Du kan selvfølgelig ‘snyde’ og lave dem af købt marcipan og nougat, men så er jeg ikke sikker på, de bliver helt så sunde. Købt nougat og marcipan er ofte fyldt med sukker hvor den hjemmelavede fremfor alt indeholder hasselnødder og mandler. Raffineret sukker undgår jeg helt gennem at søde dem med dadler. Det er også muligt at dyppe dem i sukkerfri chokolade, hvis man ønsker at gå all-in.

Julekonfekt med nougat og marcipan

Forberedelse

30

minutter
Færdig på

1

time 

Ingredienser

Sådan gør du

  • Rul marcipan og nougat tyndt ud (ca. 5 mm) og læg dem ovenpå hinanden.
  • Skær former af juletræer med en skarp kniv og sæt en tandstikke i den brede ende.
  • Smelt chokoladen over vandbad og dyb juletræerne i chokoladen.
  • Stil dem i køleskabet (sæt dem evt. i et halvt æble) og lad dem køle af, før du serverer dem.

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*