Grøn grød? Den ser næsten lidt giftig ud, ikke? Men den smager altså forbavsende godt og er overhoved ikke giftig men meget sund.
Jeg var egentlig i fuld sving med at blende mango til mine kyllingefrikadeller, når jeg pludselig fik en idé om denne grønne grød. Idéen blev afprøvet med det samme og godkendt af både mand og barn. Grøden giver dig både en god portion fuldkorn og en håndfuld frugt & grønt og er derfor en god start på en god dag!
Grøn grød
Portioner
1
portionForberedelse
5
minutterFærdig på
5
minutterIngredienser
50 g mango
30 g spinat
2 dl havredryk
2 dl havregryn
Lidt salt
Lidt hakkede mandler til drys
Sådan gør du
- Lad mangoen tø op, hvis du bruger den fra frost. Blend mangoen sammen med spinat og havremælk.
- Hæld ‘spinat-mælken’ i en lille gryde sammen med havregryn og salt. Lad det koge på svag varme indtil grøden har den rigtige konsistens.
- Drys gerne lidt hakkede mandler over.