Ensalada mixta med et twist

Når det skal går rigtig stærkt med at få noget mad på bordet her hjemme – som i RIGTIG stærkt – så laver vi denne Ensalada mixta med et twist. Den tager lige så lang tid at lave, som det tager at koge et par æg. For når æggene koger, laver du resten.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Inspirationen har jeg hentet fra vores mange år i Spanien. En ”Ensalada mixta’ indeholder som regel salat, tomat, løg, oliven, tun, asparges og æg. Jeg har tilføjet æble, hasselnødder og kapers, og mener selv, de er lige prikken over i. Rå løg tåler min mave desværre ikke, så den plejer jeg at springe over – men den smager nu fantastisk til denne salat, hvis du kan tåle det.⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Har du fanget, hvorfor den er så hurtig at lave? 😜 Det meste af indholdet skal bare blandes sammen i en skål… Jeg plejer at skære æble i tern og tomater i halve når æggene koger – resten er klart til at blive lagt i skålen. Og husk at ikke hælde eddikelagen fra kapersen. Den giver nemlig en fantastisk smag til salaten!

Hvis du lige som jeg er fuldstændig vild med salater der mætter, finder du mere inspiration til skønne salater blandt mine opskrifter.

Ønsker du mere inspiration til antiinflammatorisk kost? Så følg meget gerne med på Instagram:

Ensalada mixta med et twist

Portioner

4

portioner
Forberedelse

10

minutter
Færdig på

10

minutter

Ingredienser

  • 1 pose blandet, færdigsnittet salat⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

  • 1 glas oliven⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

  • En stor håndfuld cherrytomater

  • 1 æble

  • 1 glas god tun (gerne i olivenolie)

  • 1 lille glas kapers (inkl. eddikelagen!)

  • 1 glas hvide asparges

  • ½ dl hakkede hasselnødder

  • En god olivenolie

  • Lidt flagesalt

  • 4 kogte æg

Sådan gør du

  • Kog æggene.
  • Skær æble i tern, tomaterne i halve og hak nødderne.
  • Bland alle ingredienser sammen i en skål og smag af med olivenolie og salt.

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*