Trylle, trylle, trylle! Lakridspulver kan forvandle det meste til lækkerier, selv et par skiver tørt og kedeligt rugbrød bliver til en uimodståelig snack… Og hvis ikke du kan vente indtil rugbrødet bliver ‘gammelt’, kan du selvfølgelig også bruge frisk rugbrød 😉 Og lad nu være med at spare på lakridspulveret!
Hvis du har brug for flere idéer til hvordan du kan bruge ‘gammelt rugbrød’, kan du måske også bruge min opskrift på knækbrød bagt på gammelt brød. Når du har en rest rugbrød kan du blende den med vand og derefter blande i hvad du har af kerner og frø og vupti, har du en dej til et sprødt, lækkert knækbrød. Vil du have opskriften, så finder du den lige her.
Følg mig gerne Instagram, hvis du søger inspiration til antiinflammatorisk kost.
Ristede rugbrødstern med lakrids
5
minutter20
minutterIngredienser
Rugbrød
Olivenolie
Salt
Lakridspulver
Sådan gør du
- Skær rugbrødet i tern og bland det sammen med lidt olivenolie, flagesalt og rigeligt med lakridspulver
- Rist det i ovnen – 175 grader – i ca. 15 minutter eller indtil det er sprødt.
Notes
- Hvis ikke du er til lakrids, kan du også bruge kakao. Spis dem som snacks, eller som topping på A38, eller Skyr.