Sommer, sol og rabarber… Jeg har de bedste rabarber i haven, det eneste problem er, at der ikke er nok. Jeg kunne godt tænke mig at høste rabarber flere gange om ugen, hele sommeren igennem, og det er det desværre ikke mulighed for. De stakkels rabarber kan slet ikke følge med! Rabarbergrød spiser vi mere end gerne her hjemme og da vi som regel ikke har piskefløde i køleskabet, har vi fundet ud af, at det smager fantastisk sammen med skyr eller A38.
Jeg snød lidt og købte en god portion rabarber i sidste uge, da jeg havde lyst at prøve lidt forskellige idéer af… Den ene idé var en nicecream med rabarber. Hvis ikke du kender ordet nicecream, så er det en is lavet af frugt og bær. Og det er jo nice!
I denne nicecream med rabarber brugte jeg lidt af min hjemmelavede rabarbergrød (selvfølgelig uden tilsat sukker) og blendede sammen med lidt andre bær og frugt fra fryseren. Og ja, avocado er faktisk en frugt. Og rabarber er egentlig en grøntsag. Og vidste du, at man kan få frossen avocado? Det er ret genialt til smoothies, greenies og nicecream!
Følg gerne med på Instagram, hvis du ønsker mere inspiration til dit antiinflammatoriske køkken:
Nicecream med rabarber
2
portioner5
minutter5
minutterIngredienser
1 frossen banan
1 dl kold rabarbergrød
100 g jordbær
50 g frossen avocado
½-1 dl appelsinjuice
Sådan gør du
- Blend det hele sammen i en blender eller en minihacker. Tilsæt juice indtil du har den rigtige konsistens.
- Nyd isen med det samme.