Weekenden lakker mod ende og det har været en våd og blæsende en af slagsen. Plan A var nok egentlig at jeg skulle have været ude i haven, bland andet for at så de sidste grøntsager. Men jeg skal være helt ærlig – jeg har knapt nok været udenfor døren. Jeg har slet ikke haft lyst til at gå ud og hverken regnbukser eller ‘ja-hat’ kunne overbevise mig om at det var en god idé.
Efter mange måneders dyb indånding tog jeg mig dog sammen og fik behandlet vores skiffergulv. Det blev så fint og det tog jo heller ikke længere tid end en formiddag. Som oftest, er det tanken på de der projekter, der er værst. Og udover behandling af gulv har weekenden mest stået på hygge. Kaffe, læsning og mere kaffe. Og en tur i plantecenteret. Sådan cirka.
Mango-mojito-salat
Mango-mojito-salat – det må man godt selvom det er søndag. Salaten indeholder både mynte og lime, men jeg har skiftet den hvide rom ud mod chili og mango. Salaten smager frisk til det meste men måske fremfor alt til et stykke grillet laks.
Sørg for at mangoen er moden, så at den virkelig smager af noget. Som mango skal.
Mango-mojito-salat
2
portioner10
minutter10
minutterIngredienser
1 moden mango
10 cm agurk
1 rød chili
1 håndfuld frisk mynte
Salt og revet skal fra en økologisk lime
1 spsk. olivenolie
salt
Sådan gør du
- Skær mangoen i cm-store tern. Fjern kernerne i agurken ved hjælp af en teske og skær derefter agurken tern. Hak chili fint.
- Bland oliveolie, skal og saft af lime sammen til en dressing og bland det sammen med mango, agurk og chili.
- Smag af med lidt salt.