Hver gang jeg har lavet en ny opskrift på chiagrød, kommer jeg i tvivl om jeg skal lægge den i kategorien ‘morgenmad’ eller ‘desserter’ 🙂 Det er nemlig noget af det mest praktiske morgenmad jeg kan komme i tanke om, eftersom den pænt står og venter på dig i køleskabet når du står op om morgenen ❤ Men samtidig er den så lækker, at man ikke kan lade være med at tænke dessert.
Men nu lægger jeg den i kategorien morgenmad, så at ikke nogen får dårlig samvittighed over at spise dessert til morgenmad 😉 Hvis I så har lyst at servere morgenmad til dessert, så er I selvfølgelig også velkomne til det!
Mango- og chiagrød
2
portioner10
minutter40
minutterIngredienser
250 g moden mango
½ dl chiafrø
240 ml kokosmælk
Evt. 1 tsk. honning
Sådan gør du
- Skræl mangoen og blend halvdelen af den til en puré. Skær den anden halvdel i små tern.
- Bland kokosmælk, mangopuré, chiafrø og den fint ternede mango sammen (gem lidt af den ternede mango til pynt). Stil grøden i køleskabet og lad den trække i 15 minutter.
- Tag chiagrøden ud af køleskabet og rør rundt i den. Smag evt. af med lidt honning.
- Stil den tilbage i køleskabet og lad den trække i mindst yderligere 15 minutter (eller natten over). Pynt med den sidste mango og evt. lidt bær.