15. december

Dagens præmie er sponsoreret af Politikens forlag.

HAPPY FOOD – Mad og lykke hænger sammen’, af Niklas Ekstedt & Henrik Ennart

Happy Food er en bog om, hvordan mad påvirker vores lykkefølelse. Ny forskning peger på, at moderne spisevaner ikke blot er skyld i fedme, diabetes, glutenintolerance og mavetarmsygdomme. De er også kilde til psykisk sygdom og ubalance. Vores tarmbakterier har indflydelse på hjernen, og hvis ikke de gode af slagsen får den mad, der får dem til at trives, påvirker det vores psykiske velbefindende. Denne fantastiske bog er præmien bag d. 15. låge i årets julekalender.

Jeg har tidligere skrevet om bogen her på hjemmesiden, så kig gerne forbi, hvis du ønsker at vide lidt mere om bogen. Måske et godt ønske til årets ønskeliste (hvis du altså ikke bliver den heldige vinder).

Ønsker du at deltage i konkurrencen om bogen, skal du blot udfylde dit navn og din e-mailadresse samt dagens dato før kl. 24.00. Og husk at kigge forbi Julekalenderen i morgen igen, hvor der bliver åbnet op for endnu en låge. Held og lykke! ❤ (Din email-adresse bliver ikke gemt eller brugt til andet udover deltagelse i julekalenderen).

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET, MEN DU ER VELKOMMEN AT ÅBNE DAGENS LÅGE