5. december

Dagens præmie er sponsoreret af Nordfolk.

3 måneders forbrug af Nordfolk OMEGA 3 – en ny generation omega-3 fra plankton

Nordfolk OMEGA 3 er en ny generation omega-3 fra plankton. Den består udelukkende af et lille dyreplankton fra Nord-Norge, kommer i sin naturlig form, er uraffineret og certificeret bæredygtigt af ‘Friend of the Sea’.

Nordfolk OMEGA 3 er et kosttilskud med naturlige ingredienser, som er opdaget af norske biomarine pionerer og forskere. En ren omega-3 olie der indeholder fedtsyrerne EPA, DHA og SDA som bidrager til vedligeholdelse af hjertets, hjernens og synets normale funktion. Herudover indeholde kapslerne også naturlig D-vitamin, som er godt for muskelfunktion, knogler, tænder og immunsystem.

Nordfolk OMEGA 3 er udvundet af plankton og ikke fisk. Kilden er helt naturlig bæredygtig og der høstes i øjeblikket bare 0,005% af den årlige reproduktion. Der bidrages ikke til overfiskeri, ulovlig fiskeri eller negativ påvirkning af havet og dets økosystem.

Ønsker du at deltage i konkurrencen om 3 måneders forbrug af Omega 3 fra Nordfolk, skal du blot udfylde dit navn og din e-mailadresse samt dagens dato før kl. 24.00. Og husk at kigge forbi Julekalenderen i morgen igen, hvor der bliver åbnet op for endnu en låge. Held og lykke! ❤ (Din email-adresse bliver ikke gemt eller brugt til andet udover deltagelse i julekalenderen).

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET, MEN DU ER VELKOMMEN AT ÅBNE DAGENS LÅGE