4. december

Dagens præmie er sponsoreret af Tante T

100 g Økologisk Chakra Te

Tante T har en butik og tebar i Torvehallerne ved Nørreport i København. Her kan du købe højkvalitets-te i løsvægt og nyde en kop te i deres te-bar. Du kan også finde deres store udvalg af skønne teer på deres webshop, hvor det er muligt at bestille alle ugens dage og få leveret til døren. Tante T sponsorerer dagens præmie i julekalenderen og du har i dag mulighed for at vinde en pose af den økologiske Chakra te – en blanding af urter og varme krydderier, som er naturligt koffeinfri.

Chakra teen indeholder: Kanelstykker*, ingefærstykker*, fennikel*, nelliker*, hindbærblade*, peberkorn*, gurkemejestykker*, hel kardemomme*, pink rosenblade*

Ønsker du at deltage i konkurrencen om en pose økologisk Chakra te, skal du blot udfylde dit navn og din e-mailadresse samt dagens dato før kl. 24.00. Og husk at kigge forbi Julekalenderen i morgen igen, hvor der bliver åbnet op for endnu en låge. Held og lykke! ❤ (Din email-adresse bliver ikke gemt eller brugt til andet udover deltagelse i julekalenderen).

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET, MEN DU ER VELKOMMEN AT ÅBNE DAGENS LÅGE