23. december

Dagens præmie er sponsoreret af Nordic Quinoa

Dagens præmie er en pakke med økologiske produkter fra Nordic Quinoa: 3 forskellige slags knækbrød, 1 pose quinoa frø + 1 økologisk, alkoholfri quinoa øl.

Med udgangspunkt i dansk dyrket økologisk quinoa udvikler og sælger Nordic Quinoa plantebaserede fødevarer. Den danske quinoa, der er dyrket på Fyn, er saponinfri, mere mild og rund i sin smag, og skal ikke skal skylles før brug. Nordic Quinoa kendetegnes ved høj kvalitet, fødevaresikkerhed og sporbarhed.

Quinoa er et såkaldt pseudokorn, der ofte anvendes som korn såsom havre, hvede og spelt, men det er faktisk et frø. Derfor er det også naturligt glutenfrit. Quinoa er en kilde til planteprotein, det indeholder flerumættede fedtsyrer (omega 3 og 6), olie og jern, og så er det kilde til vitamin B og E samt en række mineraler.

Den heldige vinder i dagens julekalender vinder en lækker pakke med produkter fra Nordic Quiona; 1 pose quinoa frø, 3 forskellige slags quinoa knækbrød samt en af de helt nye produkter; 1 glutenfri lys (alkoholfri) øl med en frisk aroma af hyldeblomst, citrus og fersken, og en dejlig smag af humle og lime.

Ønsker du at deltage i konkurrencen om produkterne fra Nordic Quinoa, skal du blot udfylde dit navn og din e-mailadresse samt dagens dato før kl. 24.00. g husk at kigge forbi Julekalenderen i morgen igen, hvor der bliver åbnet op for endnu en låge. Held og lykke! ❤ (Din email-adresse bliver ikke gemt eller brugt til andet udover deltagelse i julekalenderen).

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET, MEN DU ER VELKOMMEN AT ÅBNE DAGENS LÅGE