2. december

Dagens præmie er sponsoreret af ØkoLyst

Kollagen er et protein som du naturligt har i kroppen, fremfor alt i hud, sener, brusk og knogler men også i hår og negle. Din krop danner selv proteinet, men når du passerer 30-års-alderen begynder din egen produktion at falde.

Ordet kollagen kommer fra det græske ord kólla, som betyder lim. Det passer godt, da kollagen på mange måder kan beskrives som det lim, som holder sammen på kroppen. Tidligere fik vi naturligt kollagen gennem vores kost, da vi spiste mere af f.eks. indmad, sener og ben- bouillon. I dagens kost, får de fleste af os ikke ret meget af den slags.

En måde at få kollagen på, er at koge ‘bonebroth’. Det er bouillon kogt med ben og knogler med det formål at trække kollagenet ud af knoglerne. En anden, og lidt nemmere, måde at få kollagen på, er at tage det som kosttilskud. Og lige nu har du mulighed for at vinde dette økologiske Kollagenpulver – lavet fra Bonebroth – fra ØkoLyst.

ØkoLyst benytter altid mindst mulig forarbejdning og velvalgte råvarer af højeste kvalitet. Deres Bone Broth Kollagenpulver er økologisk, græsfodret, sukkerfrit og har lavt fedtindhold.

Den Bone Broth som er brugt er kogt på fritgående nordisk og græsfodret kvæg fra økologisk bæredygtigt landbrug. Bone Broth væsken er derefter nænsomt reduceret til pulver. ØkoLyst’s Bone Broth pulver er testet for renhed og kvalitet. Den særlige patenterede fremstillingsprocess sikrer et højt indhold af kollagen og essentielle aminosyrer i letoptagelig form.

Ønsker du at deltage i konkurrencen om en dåse Bone Broth Kollagenpulver, skal du blot udfylde dit navn og din e-mailadresse samt dagens dato før kl. 24.00. Og husk at kigge forbi Julekalenderen i morgen igen, hvor der bliver åbnet op for endnu en låge. Held og lykke! ❤ (Din email-adresse bliver ikke gemt eller brugt til andet udover deltagelse i julekalenderen).

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET, MEN DU ER VELKOMMEN AT ÅBNE DAGENS LÅGE