19. december

Dagens præmie er sponsoreret af Artmosfære.

1 Havdypp bade bar med citrongræs og tang fra Færørene + 1 Soyalys i glas fra Åbenlys

Hos Artmosfære bakker de op om bæredygtige produkter som virker i din hverdag og som er gode for dig og for miljøet. I webshoppen finder du bæredygtig og naturlig hudpleje uden plastik og kemi og boligprodukter som er produceret af enten genanvendte materialer eller materialer som ikke er knappe ressourcer eller på anden måde belaster naturen og miljøet.

Artmosfære sponsorerer dagens præmie som er 1 Havdypp bade bar med citrongræs og tang fra Færørene + 1 Soyalys i glas. Tang har et rigt indhold af antioxidanter og proteiner, og sammen med olivenolie, kokosolie, shea smør og mandelolie udgører det ingredienserne i den håndlavede sæbe bar fra det Færøske sæbestudio Havdypp. Lyset fra ÅBENLYS er af 100% soja, som er en CO2 neutral ressource. Sojavoksen er GMO-fri, fuld sporbar samt Pro Terra Certificeret, hvilket er din sikkerhed for en sikker og bæredygtig dyrkning og høst af soyabønnen.

Ønsker du at deltage i dagens konkurrence, skal du blot udfylde dit navn og din e-mailadresse samt dagens dato før kl. 24.00. Og husk at kigge forbi Julekalenderen i morgen igen, hvor der bliver åbnet op for endnu en låge. Held og lykke! ❤ (Din email-adresse bliver ikke gemt eller brugt til andet udover deltagelse i julekalenderen).

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET, MEN DU ER VELKOMMEN AT ÅBNE DAGENS LÅGE