18. december

Dagens præmie er sponsoreret af YogaStream.

6 måneders online yoga v. YogaStream

YogaStream er et online yogaunivers med kompetente og erfarne yogalærere, som guider dig gennem din praksis, lige når det passer dig. På YogaStream finder du over 1.400 yoga- og meditationsvideoer inden for mange forskellige stilarter, og der kommer hele tiden nye videoer til.

YogaStream giver dig ubegrænset adgang til online yogaundervisning, hvor og når det passer dig. Her kan du vælge imellem mere end 1.400 yogavideoer af forskellig stil, varighed, niveau og fokus og skræddersy din praksis, så den passer til det, du har behov for lige nu. Hos YogaStream samarbejder de med nogle af Danmarks mest anerkendte og kompetente yogalærere. Alle undervisere er certificerede og har flere års undervisningserfaring inden for deres specifikke speciale.

Dagens præmie er 6 måneders abonnement til YogaStream. Ønsker du at deltage i konkurrencen , skal du blot udfylde dit navn og din e-mailadresse samt dagens dato før kl. 24.00. Og husk at kigge forbi Julekalenderen i morgen igen, hvor der bliver åbnet op for endnu en låge. Held og lykke! ❤ (Din email-adresse bliver ikke gemt eller brugt til andet udover deltagelse i julekalenderen).

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET, MEN DU ER VELKOMMEN AT ÅBNE DAGENS LÅGE