17. december

Dagens præmie er sponsoreret af Nøddebazaren.

1 kg økologiske mandler + 1 kg økologiske ristede hasselnødder fra Nøddebazaren

Nødder har været en af menneskets fortrukne næringskilder i tusinder af år, og siden 2013 har Nøddebazaren arbejdet med de små naturlige lækkerbiskener. Nøddebazaren blev etableret på et teenageværelse i 2013 og virksomheden har derfra været på en spændende rejse, hvor de bl.a., med kundernes hjælp, har været med til at plante over 50.000 træer i Afrika og knækket afgiften på nødder i Danmark.

Når man besøger Nøddebazarens hjemmeside, er man ikke i tvivl om, at der bag firmet står nogle entusiastiske medarbejdere med en stor passion for nødder – og for miljøet. På siden finder du nødder og tørret frugt af forskellige slags og emballager i forskellige størrelser. De har lige fået friskhøstede økologiske nødder på lager: Valnødder fra Grenoble 🇫🇷 Ristede hasselnødder fra Piemonte 🇮🇹 Store mandler fra Zadar 🇭🇷. Og hvis du bestiller inden den 21. kl. 10:00 har du dine nødder før jul.

Dagens præmie er to af de helt store poser; 1 pose med 1 kg mandler + 1 pose med 1 kg ristede hasselnødder. Ønsker du at deltage i konkurrencen om de økologiske nødder, skal du blot udfylde dit navn og din e-mailadresse samt dagens dato før kl. 24.00. Og husk at kigge forbi Julekalenderen i morgen igen, hvor der bliver åbnet op for endnu en låge. Held og lykke! ❤ (Din email-adresse bliver ikke gemt eller brugt til andet udover deltagelse i julekalenderen).

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET, MEN DU ER VELKOMMEN AT ÅBNE DAGENS LÅGE