13. december

Dagens præmie er sponsoreret af Tiny Gardens.

1 spirebakke samt økologiske frø og hampemåtter til dyrkning af 3 forskellige slags mikrogrønt

Vil du opleve glæden ved at dyrke dit eget frisk mikrogrønt? Så er det nu skal på tasterne, for dagens præmie er et sæt med 1 spirebakke samt økologiske frø og hampemåtter til dyrkning af 3 forskellige slags mikrogrønt – alt hvad du har brug for til at komme i gang!

Mikrogrønt er krydderurter og grøntsager, som høstes og spises, mens de er små spirer. Planterne bugner med små kimblade, som er fulde af smag, farve og vitaminer – lige til at drysse over maden ligesom karse.

Karse er nok den type mikrogrønt, som de fleste kender. Men broccoli, radiser, rucola, ærter og andre planter kan også spises på samme måde som karse. Mange bliver overraskede over, hvor megen smag de små blade gemmer på.

Ønsker du at deltage i konkurrencen om præmien fra Tiny Gardens , skal du blot udfylde dit navn og din e-mailadresse samt dagens dato før kl. 24.00. Og husk at kigge forbi Julekalenderen i morgen igen, hvor der bliver åbnet op for endnu en låge. Held og lykke! ❤ (Din email-adresse bliver ikke gemt eller brugt til andet udover deltagelse i julekalenderen).

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET, MEN DU ER VELKOMMEN AT ÅBNE DAGENS LÅGE