12. december

Dagens præmie er sponsoreret af Nyttoteket.

I dag trækker vi to heldige vindere af 2×500 g Clean Collagen fra Nyttoteket

Clean Collagen kommer fra køer, der græsser på naturlige græsgange hele året rundt.

Kollagen udgør 30-35 % af kroppens protein, hvilket gør det til det største og mest udbredte protein i kroppen. Kollagen findes i hår, hud, negle, led, sener og endda i organer som hjerte, lunger og lever.

Kroppen producerer selv kollagen, men samtidig sker der en konstant nedbrydning af proteinet. Nedbrydningen af kollagen fortsætter med samme hastighed, men kroppens egen produktion af kollagen falder med stigende alder.

Oprindeligt var knogle bouillon, hjerte, lever, sener og endda hele krebsdyr mere udbredt i vores kost, og det er sådan, vi fik det vigtige kollagen. Mange af os spiser ikke disse fødevarer regelmæssigt og får derfor ingen eller ubetydelige mængder kollagen fra vores kost. Clean Collagen er derfor et fremragende produkt til at genindføre kollagen i din kost på en enkel måde.

Ønsker du at deltage i konkurrencen om 2 x 500 g Clean Collagen fra Nyttoteket, skal du blot udfylde dit navn og din e-mailadresse samt dagens dato før kl. 24.00. Og husk at kigge forbi Julekalenderen i morgen igen, hvor der bliver åbnet op for endnu en låge. Held og lykke! ❤ (Din email-adresse bliver ikke gemt eller brugt til andet udover deltagelse i julekalenderen).

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET, MEN DU ER VELKOMMEN AT ÅBNE DAGENS LÅGE