11. december

Dagens præmie: 500 ml økologisk ekstra jomfruolivenolie fra Casas de Hualdo

Olivenolierne fra Casas de Hualdo er resultatet af mange menneskers arbejde i løbet af året. De afspejler gårdens engagementet og ønske om at fremstille virkelig unikke produkter.

Olierne fra Casas de Hualdo har mange aspekter til fælles: De er udelukkende fremstillet af gårdens egne oliven, som kommer fra egen olivenlund, og de er udvalgt på det optimale modningstidspunkt for at få det bedste ud af hvert enkelt oliven og hver enkelt olivensort. Olierne fra Casas de Hualdo er altid lavet ved første presning, og fremstilles senest 6 timer efter høsten og under lave temperaturer. Olivensort: Arbequina og Cornicabra. Noter: Tomat, rucola, avocado, grønne mandler og grønt æble.

Ønsker du at deltage i konkurrencen om den økologiske olivenolie, skal du blot udfylde dit navn og din e-mailadresse samt dagens dato før kl. 24.00. g husk at kigge forbi Julekalenderen i morgen igen, hvor der bliver åbnet op for endnu en låge. Held og lykke! ❤ (Din email-adresse bliver ikke gemt eller brugt til andet udover deltagelse i julekalenderen).

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET, MEN DU ER VELKOMMEN AT ÅBNE DAGENS LÅGE