fbpx
Antiinflammatorisk Kickstart

I dette 21 dages kickstart forløb får du hjælp og vejledning til at komme i gang med den antiinflammatoriske kost og livsstil. Forløbet foregår i en lukket, privat Facebook-gruppe. Hver dag i perioden tager vi hul på en ny opgave, lidt nyttig viden eller gode fif som vil hjælpe dig videre på din vej mod en antiinflammatorisk livsstil. Nogle opgaver/udfordringer er små – andre er lidt større – og du bestemmer selv, hvilke af dem du vil arbejde med. Jo flere gode vaner du får implementeret i løbet af de 21 dage, jo mere får du ud af forløbet.

Hvad kan jeg forvente af de 21 dage?

Antiinflammatorisk kost er ikke noget hokus pokus. Det er ganske almindelig mad. Når vi taler om AI kost, taler vi om en kost hvor vi skruer ned for den mad som er med til at skabe inflammation. Samtidig skruer vi op for den mad som dæmper inflammationen. Hvilke fødevarer det er, gennemgår vi i løbet af de 21 dage. Samtidig vil jeg vise dig, at det med at leve antiinflammatorisk hverken behøver at være svært, tidkrævende eller kedeligt!

Vi går i gang d. 10. januar 2024 så skynd dig at snuppe din plads på holdet allerede i dag! Der bliver lukket for tilmeldinger senest d. 7. januar, eller når alle pladser er solgt.

Her kan du læse mere om den Antiinflammatoriske Kickstart

299,00 kr.

Ikke på lager

Kategori

Beskrivelse

Din investering i forløbet:

Motivation: Din største investering er din motivation. Hvis bare du føler dig motiveret til at komme i gang, skal vi i gruppen nok gøre alt hvad vi kan, for at holde motivationen ved liv!

Tid: Hvor meget tid du vil investere i forløbet, bestemmer du selv. Hver dag tager vi hul på en ny god, antiinflammatorisk vane og du bliver nogle af dagene også opfordret til at prøve en ny opskrift. Der tager altid tid at lave en kostomlægning, men vi tager det i små skridt, og madlavning vil ikke komme til at fylde meget i de 21 dage.

Kroner og øre: Prisen for de 21 dage er 299 kroner, inkl. moms. Ikke alle har råd til en privat kostvejledning, og jeg har derfor prioriteret at skabe et forløb, hvor prisen forhåbentlig ikke bliver afgørende for om du kommer i gang eller ej.

Indgår det en kostplan? Nej, forløbet et tænkt som en introduktion til antiinflammatorisk kost, hvor vi fremfor alt arbejder med de antiinflammatoriske principper og gode, daglige vaner. Der findes ikke en kostplan der passer til os alle, og jeg vil hellere guide dig til at lave din egen personlige kostplan.

Når du har tilmeldt dig og betalt for forløbet, får du tilsendt en mail med en PDF-fil som indeholder alle de informationer du får brug for, samt link til Facebook-gruppen. 

Jeg håber, vi ses! ❤️

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Antiinflammatorisk Kickstart”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *