Sukkerfri rabarbertærte med crumble

En sukkerfri rabarbertærte – kan det overhoved lade sig gøre? Rabarber er i sig selv ganske sure og det kræver noget sødme for at fremhæve den gode smag. Hvordan løser man det, når man gerne vil undgå sukker. Gennem at bruge dadler selvfølgelig! 🙂

Sukkerfri rabarbertærte med crumble

Portioner

4

portioner
Forberedelse

10

minutter
Klar på

25

minutter

Ingredienser

  • 200 g rabarber

  • 4 spsk. vand

  • 4 dadler

  • Lidt vaniljepulver

  • Crumble
  • 4 spsk. havregryn

  • 4 spsk. hasselnødder

  • 4 dadler

Sådan gør du

  • Skær rabarber i tynde skiver og hak dadlerne i små stykker
  • Kog rabarber, dadler og vand på svag varme indtil vandet har kogt ind. Tag grøden fra varmen og tilsæt lidt vaniljepulver
  • Læg rabarbergrøden i 4 små ovnfaste skåle
  • Hak hasselnødder, dadler og havregryn sammen og drys det over grøden
  • Bag i ovnen i 200 grader i ca. 5 minutter indtil nødderne har fået lidt farve
    Lad tærten køle lidt af og servér evt. med lidt is.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*