Rugbrødschips

Vi kender dem fra butikkerne – men de er både nemme og hurtige at lave selv. Så hvis du har en rest ikke skiveskåret rugbrød, er det en god måde at gå i krig mod madspild.

Rugbrødschips

Portionerportioner
Forberedelse

10

minutter
Klar på

25

minutter

Ingredienser

  • Rugbrød

  • Olivenolie

  • Flagesalt

  • Evt. lidt chili eller andet krydderi

Sådan gør du

  • Skær brødet i så tynde skiver som muligt og derefter i mindre stykker
  • Pensl med olivenolie på begge sider og drys lidt flagesalt over. Krydr eventuelt også med lidt chili, eller andet krydderi
  • Rist dem i ovnen på 175 grader, ca. 12 min. Vend dem halvvejs
  • Lad dem køle af på en rist eller på et stykke køkkenrulle.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*