Ristede rugbrødstern med lakrids

Trylle, trylle, trylle! Lakridspulver kan forvandle det meste til lækkerier, selv et par skiver tørt og kedeligt rugbrød bliver til en uimodståelig snack… Og hvis ikke du kan vente indtil rugbrødet bliver ‘gammelt’, kan du selvfølgelig også bruge frisk rugbrød 😉 Og lad nu være med at spare på lakridspulveret!

Ristede rugbrødstern med lakrids

Portionerportioner
Forberedelse

5

minutter
Klar på

20

minutter

Ingredienser

  • Rugbrød

  • Olivenolie

  • Salt

  • Lakridspulver

Sådan gør du

  • Skær rugbrødet i tern og bland det sammen med lidt olivenolie, flagesalt og rigeligt med lakridspulver
  • Rist det i ovnen – 175 grader – i ca. 15 minutter eller indtil det er sprødt.

Notes

  • Hvis ikke du er til lakrids, kan du også bruge kakao. Spis dem som snacks, eller som topping på A38, eller Skyr.

En kommentar

  1. Pingback: Knækbrød af gammelt rugbrød - Malins Mad

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*