fbpx

Social Icons

  • facebook
  • instagram
  • pinterest-alt
  • mail

Malins Mad

En antiinflammatorisk madblog

  • Opskrifter
    • Hovedmåltider
    • Salater og tilbehør
    • Morgenmad og mellemmåltider
    • Desserter og Lidt sødt til kaffen
    • Sunde Snacks og Drikkevarer
    • Smagen af jul
  • Antiinflammatorisk Kickstart
  • Shoppen
  • Nyhedsbrevet
  • Kontakt
    • Om Malins Mad
  • 0 varer -0,00 kr.
  • Opskrifter
    • Hovedmåltider
    • Salater og tilbehør
    • Morgenmad og mellemmåltider
    • Desserter og Lidt sødt til kaffen
    • Sunde Snacks og Drikkevarer
    • Smagen af jul
  • Antiinflammatorisk Kickstart
  • Shoppen
  • Nyhedsbrevet
  • Kontakt
    • Om Malins Mad
  • 0 varer -0,00 kr.
  • Opskrifter
    • Hovedmåltider
    • Salater og tilbehør
    • Morgenmad og mellemmåltider
    • Desserter og Lidt sødt til kaffen
    • Sunde Snacks og Drikkevarer
    • Smagen af jul
  • Antiinflammatorisk Kickstart
  • Shoppen
  • Nyhedsbrevet
  • Kontakt
    • Om Malins Mad
  • 0 varer -0,00 kr.

My Account

Log ind

Mistet din adgangskode?

Om mig

Malin

Jeg hedder Malin, og det er mig der står bag Malins Mad. Her på siden deler jeg alle de opskrifter, som løbende opstår i mit kreative, antiinflammatoriske køkken. Læs mere »

Mine opskrifter som e-bog

Følg med på de sociale medier

  • facebook
  • instagram
MYSLI DE LUX​​​​​​​​
Kender du det, når man køber en mysli med nødder og kerner, og så ER der næsten igen nødder eller kerner! 🤷Mange gange har jeg følt mig rigtig snydt, når jeg har åbnet sådan en pose! Nogle gange kommer det helt bag på mig, at man overhoved må kalde det for en mysli MED nødder og kerner. Der bliver i hvert fald sparet på lækkerierne.​​​​​​​​
​​​​​​​​
Derfor laver jeg rigtig gerne min egen hjemmelavede mysli, en rigtig mysli 'de lux'. Og jeg sparer bestemt ikke på hverken nødder eller kerner! 😋​​​​​​​​
​​​​​​​​
Hvad tænker du, ku' det mon være en opskrift for dig? 👍🏼👎🏼​​​​​​​​
​​​​​​​​
Ingredienser ​​​​​​​​
🔸 2-3 dl grovvalsede havregryn​​​​​​​​
🔸 ½ dl solsikkekerner​​​​​​​​
🔸 ½ dl græskarkerner​​​​​​​​
🔸 ½ dl sesamfrø​​​​​​​​
🔸 ½ dl hakkede hasselnødder​​​​​​​​
🔸 ½ dl hakkede valnødder​​​​​​​​
🔸 ½ dl hakkede mandler​​​​​​​​
🔸 ½ dl tørrede, hakkede abrikoser​​​​​​​​
🔸 evt. lidt kokos​​​​​​​​
​​​​​​​​
Bland ingredienserne til myslien sammen og opbevar den i et glas med låg.​​​​​​​​
M​​​​​​​​
A​​​​​​​​
L​​​​​​​​
I​​​​​​​​
N​​​​​​​​
S​​​​​​​​
​​​​​​​​
M​​​​​​​​
A​​​​​​​​
D​​​​​​​​
#mysli #antiinflammatorisk #nødder #kerner #morgenmad #nemopskrift #hjemmelavet #spissundt #godevaner #sundevaner #køkkeninspiration #frukost #dejligmad #malinsmad
malins_mad
malins_mad
•
Follow
MYSLI DE LUX​​​​​​​​ Kender du det, når man køber en mysli med nødder og kerner, og så ER der næsten igen nødder eller kerner! 🤷Mange gange har jeg følt mig rigtig snydt, når jeg har åbnet sådan en pose! Nogle gange kommer det helt bag på mig, at man overhoved må kalde det for en mysli MED nødder og kerner. Der bliver i hvert fald sparet på lækkerierne.​​​​​​​​ ​​​​​​​​ Derfor laver jeg rigtig gerne min egen hjemmelavede mysli, en rigtig mysli 'de lux'. Og jeg sparer bestemt ikke på hverken nødder eller kerner! 😋​​​​​​​​ ​​​​​​​​ Hvad tænker du, ku' det mon være en opskrift for dig? 👍🏼👎🏼​​​​​​​​ ​​​​​​​​ Ingredienser ​​​​​​​​ 🔸 2-3 dl grovvalsede havregryn​​​​​​​​ 🔸 ½ dl solsikkekerner​​​​​​​​ 🔸 ½ dl græskarkerner​​​​​​​​ 🔸 ½ dl sesamfrø​​​​​​​​ 🔸 ½ dl hakkede hasselnødder​​​​​​​​ 🔸 ½ dl hakkede valnødder​​​​​​​​ 🔸 ½ dl hakkede mandler​​​​​​​​ 🔸 ½ dl tørrede, hakkede abrikoser​​​​​​​​ 🔸 evt. lidt kokos​​​​​​​​ ​​​​​​​​ Bland ingredienserne til myslien sammen og opbevar den i et glas med låg.​​​​​​​​ M​​​​​​​​ A​​​​​​​​ L​​​​​​​​ I​​​​​​​​ N​​​​​​​​ S​​​​​​​​ ​​​​​​​​ M​​​​​​​​ A​​​​​​​​ D​​​​​​​​ #mysli #antiinflammatorisk #nødder #kerner #morgenmad #nemopskrift #hjemmelavet #spissundt #godevaner #sundevaner #køkkeninspiration #frukost #dejligmad #malinsmad
2 dage ago
View on Instagram |
1/16
Et spørgsmål, som jeg har fået op til flere gange, er; "Jeg vil gerne spise antiinflammatorisk, men jeg kan ikke lide søde kartofler. Hvad gør jeg så?" 🤔 Mit svar til det spørgsmål er: Så finder du andre grøntsager, du godt kan lide 😊.​​​​​​​​
​​​​​​​​
Søde kartofler er et godt alternativ til de almindelige kartofler, blandt andet fordi de (modsat de almindelige kartofler) tæller med i de 600 g grønt om dagen - men man behøver ikke at spise dem, hvis ikke man kan lide dem. Selv laver jeg ofte søde kartofler. Fordi jeg elsker dem! 🥰​​​​​​​​
​​​​​​​​
Der er mange måder at tilberede dem på, og en af dem er disse Twisted sweet potatoes 😋 ​​​​​​​​
​​​​​​​​
Til 4:​​​​​​​​
🔸 8 aflange søde kartofler​​​​​​​​
🔸 2 spsk. olivenolie​​​​​​​​
🔸 1-2 fed hvidløg​​​​​​​​
🔸 lidt tørret timian​​​​​​​​
🔸 flagesalt​​​​​​​​
🔸 chili flager​​​​​​​​
​​​​​​​​
SÅDAN GØR DU:​​​​​​​​
1. Tænd ovnen på 180 grader.​​​​​​​​
2. Vask kartoflerne grundigt og skær derefter tynde riller i dem, på samme måde som når du laver hasselback kartofler. 3. Læg evt. kartoflerne mellem to chopsticks for at undgå, du skærer helt igennem.​​​​​​​​
4. Vend derefter kartoflen og skær igennem diagonalt – pas på du ikke skærer helt igennem.​​​​​​​​
5. Læg kartoflerne på en bradepande med bagepapir og pensl dem hele vejen rundt med ca. halvdelen af olien.​​​​​​​​
6. Bag dem i første omgang i ca. 30 minutter og tag dem derefter ud af ovnen og lad dem køle lidt af.​​​​​​​​
7. Stik nu et grillspyd igennem hver kartoffel, og ‘træk dem lidt ud’ på pinden så at de åbner sig.​​​​​​​​
8. Pensl med den sidste olie og drys med flagesalt, timian og lidt chili. Bag dem i yderligere ca. 45 minutter, eller indtil de er sprøde og har en gylden farve.​​​​​​​​
​​​​​​​​
Kig gerne forbi på hjemmesiden www.malinsmad.dk, hvis du ønsker en bedre beskrivelse. ELLER, besøg Dominique på @salatboden, hun har lavet en genial instruktionsvideo med almindelige kartofler (Blærerøvskartofler, som hun kalder dem 😍). Bon appétit!
malins_mad
malins_mad
•
Follow
Et spørgsmål, som jeg har fået op til flere gange, er; "Jeg vil gerne spise antiinflammatorisk, men jeg kan ikke lide søde kartofler. Hvad gør jeg så?" 🤔 Mit svar til det spørgsmål er: Så finder du andre grøntsager, du godt kan lide 😊.​​​​​​​​ ​​​​​​​​ Søde kartofler er et godt alternativ til de almindelige kartofler, blandt andet fordi de (modsat de almindelige kartofler) tæller med i de 600 g grønt om dagen - men man behøver ikke at spise dem, hvis ikke man kan lide dem. Selv laver jeg ofte søde kartofler. Fordi jeg elsker dem! 🥰​​​​​​​​ ​​​​​​​​ Der er mange måder at tilberede dem på, og en af dem er disse Twisted sweet potatoes 😋 ​​​​​​​​ ​​​​​​​​ Til 4:​​​​​​​​ 🔸 8 aflange søde kartofler​​​​​​​​ 🔸 2 spsk. olivenolie​​​​​​​​ 🔸 1-2 fed hvidløg​​​​​​​​ 🔸 lidt tørret timian​​​​​​​​ 🔸 flagesalt​​​​​​​​ 🔸 chili flager​​​​​​​​ ​​​​​​​​ SÅDAN GØR DU:​​​​​​​​ 1. Tænd ovnen på 180 grader.​​​​​​​​ 2. Vask kartoflerne grundigt og skær derefter tynde riller i dem, på samme måde som når du laver hasselback kartofler. 3. Læg evt. kartoflerne mellem to chopsticks for at undgå, du skærer helt igennem.​​​​​​​​ 4. Vend derefter kartoflen og skær igennem diagonalt – pas på du ikke skærer helt igennem.​​​​​​​​ 5. Læg kartoflerne på en bradepande med bagepapir og pensl dem hele vejen rundt med ca. halvdelen af olien.​​​​​​​​ 6. Bag dem i første omgang i ca. 30 minutter og tag dem derefter ud af ovnen og lad dem køle lidt af.​​​​​​​​ 7. Stik nu et grillspyd igennem hver kartoffel, og ‘træk dem lidt ud’ på pinden så at de åbner sig.​​​​​​​​ 8. Pensl med den sidste olie og drys med flagesalt, timian og lidt chili. Bag dem i yderligere ca. 45 minutter, eller indtil de er sprøde og har en gylden farve.​​​​​​​​ ​​​​​​​​ Kig gerne forbi på hjemmesiden www.malinsmad.dk, hvis du ønsker en bedre beskrivelse. ELLER, besøg Dominique på @salatboden, hun har lavet en genial instruktionsvideo med almindelige kartofler (Blærerøvskartofler, som hun kalder dem 😍). Bon appétit!
1 uge ago
View on Instagram |
2/16
💚 VEGANSK CHOKOLADE MOUSSE 💚​​​​​​​​
I dag byder jeg på en vegansk chokolademousse, som er både nem og hurtig at lave. Det er lidt en anden måde at lave chokolademousse på, end den traditionelle, og fløde og sukker er erstattet af kokosmælk, avocado, banan og dadler. Og det fungerer fint 😊.​​​​​​​​
​​​​​​​​
Denne opskrift er som udgangspunkt måske lidt mindre sød, end den chokolademousse du kender, og hvis ikke du har lyst at gå på kompromis med sødmen, kan du tilsætte et par ekstra dadler eller evt. lidt honning. Men som med alt andet, er det med sødme et spørgsmål om vane, og det kan være en god idé at forsøge at vænne sig til kager og desserter, der er lidt mindre søde end ‘normalt’.​​​​​​​​
​​​​​​​​
Ingredienser, 2 port.​​​​​​​​
🔸 1 avocado​​​​​​​​
🔸 1 banan​​​​​​​​
🔸 3 spsk. kakaopulver​​​​​​​​
🔸 2 spsk. kokosmælk​​​​​​​​
🔸 1/4 tsk. vaniljepulver​​​​​​​​
🔸 6 dadler (uden sten)​​​​​​​​
🔸 en knivspids salt​​​​​​​​
​​​​​​​​
Sådan gør du​​​​​​​​
1. Læg alle ingredienser i en lille blender og tryk start.​​​​​​​​
2. Læg moussen i portionsskåle og stil dem i køleskabet i et par timer, før du serverer den.​​​​​​​​
3. Pynt med lidt bær, hakket chokolade eller hvad du kan lide.​​​​​​​​
M​​​​​​​​
A​​​​​​​​
L​​​​​​​​
I​​​​​​​​
N​​​​​​​​
S​​​​​​​​
​​​​​​​​
M​​​​​​​​
A​​​​​​​​
D​​​​​​​​
#antiinflammatorisk #chokolade #dessert #chokolademousse #sunddessert #vegansk #veganskopskrift #vegetar #plantebaseret #antiinflammatoriskkost #antiinflammatoriskmat #spissundt
malins_mad
malins_mad
•
Follow
💚 VEGANSK CHOKOLADE MOUSSE 💚​​​​​​​​ I dag byder jeg på en vegansk chokolademousse, som er både nem og hurtig at lave. Det er lidt en anden måde at lave chokolademousse på, end den traditionelle, og fløde og sukker er erstattet af kokosmælk, avocado, banan og dadler. Og det fungerer fint 😊.​​​​​​​​ ​​​​​​​​ Denne opskrift er som udgangspunkt måske lidt mindre sød, end den chokolademousse du kender, og hvis ikke du har lyst at gå på kompromis med sødmen, kan du tilsætte et par ekstra dadler eller evt. lidt honning. Men som med alt andet, er det med sødme et spørgsmål om vane, og det kan være en god idé at forsøge at vænne sig til kager og desserter, der er lidt mindre søde end ‘normalt’.​​​​​​​​ ​​​​​​​​ Ingredienser, 2 port.​​​​​​​​ 🔸 1 avocado​​​​​​​​ 🔸 1 banan​​​​​​​​ 🔸 3 spsk. kakaopulver​​​​​​​​ 🔸 2 spsk. kokosmælk​​​​​​​​ 🔸 1/4 tsk. vaniljepulver​​​​​​​​ 🔸 6 dadler (uden sten)​​​​​​​​ 🔸 en knivspids salt​​​​​​​​ ​​​​​​​​ Sådan gør du​​​​​​​​ 1. Læg alle ingredienser i en lille blender og tryk start.​​​​​​​​ 2. Læg moussen i portionsskåle og stil dem i køleskabet i et par timer, før du serverer den.​​​​​​​​ 3. Pynt med lidt bær, hakket chokolade eller hvad du kan lide.​​​​​​​​ M​​​​​​​​ A​​​​​​​​ L​​​​​​​​ I​​​​​​​​ N​​​​​​​​ S​​​​​​​​ ​​​​​​​​ M​​​​​​​​ A​​​​​​​​ D​​​​​​​​ #antiinflammatorisk #chokolade #dessert #chokolademousse #sunddessert #vegansk #veganskopskrift #vegetar #plantebaseret #antiinflammatoriskkost #antiinflammatoriskmat #spissundt
2 uger ago
View on Instagram |
3/16
❤️ Fire (kærlige) små råd til dig, som synes, at det er svært at lave en kostomlægning ❤️ ​​​​​​​​
​​​​​​​​
❣️ Tag et lille skridt ad gangen. Det kan virke enormt overvældigende at skifte en masse madvarer, spisevaner, opskrifter og rutiner ud samtidig med at man skal få en hverdag til at hænge sammen. Begynd f.eks. med at spise en god morgenmad hver dag, eller hav fokus på at få spist dine “600 g grønt om dagen”. En ny god vane er bedre end ingenting og et skridt på vejen mod en sundere livsstil.​​​​​​​​
​​​​​​​​
❣️ Lad være med at lave kosten til noget, der er sort eller hvidt. Der er ingen mad, der er 'forbudt, men det handler om at finde en sund balance i kosten. Spis overvejende det, som kroppen har glæde af, og nyd 'det andet' en gang imellem. ​​​​​​​​
​​​​​​​​
❣️ Når ikke alt går som planlagt, og du 'falder i', - OP PÅ HESTEN IGEN. Det er det, der gør hele forskellen. Hvis vi giver op, lige så snart vi 'fejler' kommer vi jo aldrig i mål med vores kostomlægning. ​​​​​​​​
​​​​​​​​
❣️ Og husk at fejre dine små sejre! Alle sammen - for de minder dig om, at du er på rette spor, og motiverer dig til at blive ved 😊.​​​​​​​​
​​​​​​​​
På den 'Antiinflammatoriske Kickstart' fokuserer vi på alle disse ting, samtidig med at vi stile og rolig indfører nye vaner i vores hverdag. Vi starter op den 15. marts, vil du med? 😍 Du finder mere information om Kickstarten på min hjemmeside www.malinsmad.dk - direkte link til mere information om Kickstarten ligger på min profil. (Sidste tilmelding søndag 12. marts)​​​​​​​​
M​​​​​​​​
A​​​​​​​​
L​​​​​​​​
I​​​​​​​​
N​​​​​​​​
S​​​​​​​​
​​​​​​​​
M​​​​​​​​
A​​​​​​​​
D​​​​​​​​
#kostomlægning #livsstilsændring #antiinflammatoriskkost #etlilleskridtadgangen #godevaner #sundlivsstil
malins_mad
malins_mad
•
Follow
❤️ Fire (kærlige) små råd til dig, som synes, at det er svært at lave en kostomlægning ❤️ ​​​​​​​​ ​​​​​​​​ ❣️ Tag et lille skridt ad gangen. Det kan virke enormt overvældigende at skifte en masse madvarer, spisevaner, opskrifter og rutiner ud samtidig med at man skal få en hverdag til at hænge sammen. Begynd f.eks. med at spise en god morgenmad hver dag, eller hav fokus på at få spist dine “600 g grønt om dagen”. En ny god vane er bedre end ingenting og et skridt på vejen mod en sundere livsstil.​​​​​​​​ ​​​​​​​​ ❣️ Lad være med at lave kosten til noget, der er sort eller hvidt. Der er ingen mad, der er 'forbudt, men det handler om at finde en sund balance i kosten. Spis overvejende det, som kroppen har glæde af, og nyd 'det andet' en gang imellem. ​​​​​​​​ ​​​​​​​​ ❣️ Når ikke alt går som planlagt, og du 'falder i', - OP PÅ HESTEN IGEN. Det er det, der gør hele forskellen. Hvis vi giver op, lige så snart vi 'fejler' kommer vi jo aldrig i mål med vores kostomlægning. ​​​​​​​​ ​​​​​​​​ ❣️ Og husk at fejre dine små sejre! Alle sammen - for de minder dig om, at du er på rette spor, og motiverer dig til at blive ved 😊.​​​​​​​​ ​​​​​​​​ På den 'Antiinflammatoriske Kickstart' fokuserer vi på alle disse ting, samtidig med at vi stile og rolig indfører nye vaner i vores hverdag. Vi starter op den 15. marts, vil du med? 😍 Du finder mere information om Kickstarten på min hjemmeside www.malinsmad.dk - direkte link til mere information om Kickstarten ligger på min profil. (Sidste tilmelding søndag 12. marts)​​​​​​​​ M​​​​​​​​ A​​​​​​​​ L​​​​​​​​ I​​​​​​​​ N​​​​​​​​ S​​​​​​​​ ​​​​​​​​ M​​​​​​​​ A​​​​​​​​ D​​​​​​​​ #kostomlægning #livsstilsændring #antiinflammatoriskkost #etlilleskridtadgangen #godevaner #sundlivsstil
2 uger ago
View on Instagram |
4/16
Det her er en af mine egne livretter - jeg ELSKER den! 😋​​​​​​​​ De hvide risottoris er ikke en del af den antiinflammatoriske kost, og hvis du spiser 100% AI, kan du evt. bruge kun sorte ris. Alkoholen fra vinen er der ikke meget tilbage af efter at den har simret i næsten en time 😊.​​​​​​​​
​​​​​​​​
Ingredienser (2-3 port)​​​​​​​​
🔸 400 g friske rødbeder​​​​​​​​
🔸 1-2 spsk. olivenolie​​​​​​​​
🔸 salt & peber​​​​​​​​
🔸 1 tsk. tørret timian​​​​​​​​
🔸 1 lille rødløg​​​​​​​​
🔸 1 fed hvidløg​​​​​​​​
🔸 1 dl risottoris​​​​​​​​
🔸 1 dl sorte ris​​​​​​​​
🔸 1 dl hvidvin​​​​​​​​
🔸 750 g grøntsagsbouillon​​​​​​​​
🔸 75 g fetaost​​​​​​​​
​​​​​​​​
Til glaze​​​​​​​​
🔸 1 spsk. akaciehonning​​​​​​​​
🔸 2 spsk. balsamico​​​​​​​​
​​​​​​​​
Sådan gør du​​​​​​​​
1. Tænd ovnen for 200 g varmluft.​​​​​​​​
2. Skræl rødbederne og skær 1/3 af dem i små tern. Resten i store tern. Læg dem på hver sin side på en bageplade med bagepapir. Hæld lidt olivenolie over og krydr med salt, peber og tørret timian. Bag rødbederne i ovnen i 20-30 min, eller indtil de er møre. (Evt. skal du tage de små ud af ovnen først, og lade de store tern stege videre).​​​​​​​​
3. Svits det hakkede rødløg og presset hvidløg i lidt olivenolie i en gryde indtil løgene er bløde. Tilsæt derefter risene og lad dem svitse med i et par minutter.​​​​​​​​
4. Kom hvidvinen og den fint ternede rødbede i gryden og lad simre på svag varme uden låg, indtil hvidvinen har fordampet.​​​​​​​​
5. Tilsæt derefter bouillonen i omgange, et par dl ad gangen, og lad risottoen simre stille og rolig uden låg. Når bouillonen har fordampet, tilsætter du lidt mere, indtil al bouillon er brugt og risottoen har en cremet konsistens. Rør til og fra i gryden.​​​​​​​​
6. Kog undertiden balsamico og honning sammen til en glaze i en lille gryde på svag varme – ca. 10 minutter. Hæld glazen over de store tern af rødbeder.​​​​​​​​
7. Server risottoen i portionsskåle og top med de glaserede rødbeder og fetaost.​​​​​​​​
#risotto
malins_mad
malins_mad
•
Follow
Det her er en af mine egne livretter - jeg ELSKER den! 😋​​​​​​​​ De hvide risottoris er ikke en del af den antiinflammatoriske kost, og hvis du spiser 100% AI, kan du evt. bruge kun sorte ris. Alkoholen fra vinen er der ikke meget tilbage af efter at den har simret i næsten en time 😊.​​​​​​​​ ​​​​​​​​ Ingredienser (2-3 port)​​​​​​​​ 🔸 400 g friske rødbeder​​​​​​​​ 🔸 1-2 spsk. olivenolie​​​​​​​​ 🔸 salt & peber​​​​​​​​ 🔸 1 tsk. tørret timian​​​​​​​​ 🔸 1 lille rødløg​​​​​​​​ 🔸 1 fed hvidløg​​​​​​​​ 🔸 1 dl risottoris​​​​​​​​ 🔸 1 dl sorte ris​​​​​​​​ 🔸 1 dl hvidvin​​​​​​​​ 🔸 750 g grøntsagsbouillon​​​​​​​​ 🔸 75 g fetaost​​​​​​​​ ​​​​​​​​ Til glaze​​​​​​​​ 🔸 1 spsk. akaciehonning​​​​​​​​ 🔸 2 spsk. balsamico​​​​​​​​ ​​​​​​​​ Sådan gør du​​​​​​​​ 1. Tænd ovnen for 200 g varmluft.​​​​​​​​ 2. Skræl rødbederne og skær 1/3 af dem i små tern. Resten i store tern. Læg dem på hver sin side på en bageplade med bagepapir. Hæld lidt olivenolie over og krydr med salt, peber og tørret timian. Bag rødbederne i ovnen i 20-30 min, eller indtil de er møre. (Evt. skal du tage de små ud af ovnen først, og lade de store tern stege videre).​​​​​​​​ 3. Svits det hakkede rødløg og presset hvidløg i lidt olivenolie i en gryde indtil løgene er bløde. Tilsæt derefter risene og lad dem svitse med i et par minutter.​​​​​​​​ 4. Kom hvidvinen og den fint ternede rødbede i gryden og lad simre på svag varme uden låg, indtil hvidvinen har fordampet.​​​​​​​​ 5. Tilsæt derefter bouillonen i omgange, et par dl ad gangen, og lad risottoen simre stille og rolig uden låg. Når bouillonen har fordampet, tilsætter du lidt mere, indtil al bouillon er brugt og risottoen har en cremet konsistens. Rør til og fra i gryden.​​​​​​​​ 6. Kog undertiden balsamico og honning sammen til en glaze i en lille gryde på svag varme – ca. 10 minutter. Hæld glazen over de store tern af rødbeder.​​​​​​​​ 7. Server risottoen i portionsskåle og top med de glaserede rødbeder og fetaost.​​​​​​​​ #risotto
3 uger ago
View on Instagram |
5/16
VIND 2 PLADSER TIL DEN ANTIINFLAMMATORISKE KICKSTART

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET - VINDEREN ER FUNDET OG HAR FÅET BESKED ❤️

Kickstarten i januar blev en succes, og jeg har derfor besluttet at starte et nyt forløb med start d. 15 marts. Forløbet er en introduktion til antiinflammatorisk kost, hvor vi fremfor alt arbejder med de antiinflammatoriske principper og gode, daglige vaner. Hver dag i perioden 15. marts - 4. april tager vi hul på en ny opgave, nyttig viden eller gode fif som vil hjælpe dig videre på din vej mod en antiinflammatorisk livsstil. Det hele foregår online i en lukket FB-gruppe, så uanset hvor i verden du bor, kan du være med ❤️ Og i gruppen støtter og hepper vi på hinanden.

Lige nu har mulighed for at vinde 2 pladser til forløbet, én til dig selv og én til nogen du holder af. For at deltage i konkurrencen skal du:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1️⃣ Like billedet⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2️⃣ Følg @malins_mad⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
3️⃣ Skriv i kommentarfeltet hvem du gerne vil give en plads på forløbet, hvis du vinder. Er det din mor, din datter, din nabo eller måske en fantastisk kollega... 💚 Tag gerne dine venner, der ikke må gå glip af konkurrencen (ikke et krav)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Vinderen trækkes på torsdag d. 9. marts og får direkte besked her i kommentarfeltet. Held og lykke! 💚⠀

Du kan læse meget mere om forløbet på min hjemmeside, du finder direkte link fra min profil.

(Forløbet kostet normalt 299 så, præmien har en værdi af 598 kroner. Konkurrencen er ikke afholdt, sponsoreret af eller associeret med Instagram.)⠀
M
A
L
I
N
S

M
A
D
#antiinflammatoriskkost #kostomlægning #antiinflammatorisk #spissundt #levsundt
VIND 2 PLADSER TIL DEN ANTIINFLAMMATORISKE KICKSTART

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET - VINDEREN ER FUNDET OG HAR FÅET BESKED ❤️

Kickstarten i januar blev en succes, og jeg har derfor besluttet at starte et nyt forløb med start d. 15 marts. Forløbet er en introduktion til antiinflammatorisk kost, hvor vi fremfor alt arbejder med de antiinflammatoriske principper og gode, daglige vaner. Hver dag i perioden 15. marts - 4. april tager vi hul på en ny opgave, nyttig viden eller gode fif som vil hjælpe dig videre på din vej mod en antiinflammatorisk livsstil. Det hele foregår online i en lukket FB-gruppe, så uanset hvor i verden du bor, kan du være med ❤️ Og i gruppen støtter og hepper vi på hinanden.

Lige nu har mulighed for at vinde 2 pladser til forløbet, én til dig selv og én til nogen du holder af. For at deltage i konkurrencen skal du:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1️⃣ Like billedet⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2️⃣ Følg @malins_mad⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
3️⃣ Skriv i kommentarfeltet hvem du gerne vil give en plads på forløbet, hvis du vinder. Er det din mor, din datter, din nabo eller måske en fantastisk kollega... 💚 Tag gerne dine venner, der ikke må gå glip af konkurrencen (ikke et krav)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Vinderen trækkes på torsdag d. 9. marts og får direkte besked her i kommentarfeltet. Held og lykke! 💚⠀

Du kan læse meget mere om forløbet på min hjemmeside, du finder direkte link fra min profil.

(Forløbet kostet normalt 299 så, præmien har en værdi af 598 kroner. Konkurrencen er ikke afholdt, sponsoreret af eller associeret med Instagram.)⠀
M
A
L
I
N
S

M
A
D
#antiinflammatoriskkost #kostomlægning #antiinflammatorisk #spissundt #levsundt
VIND 2 PLADSER TIL DEN ANTIINFLAMMATORISKE KICKSTART

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET - VINDEREN ER FUNDET OG HAR FÅET BESKED ❤️

Kickstarten i januar blev en succes, og jeg har derfor besluttet at starte et nyt forløb med start d. 15 marts. Forløbet er en introduktion til antiinflammatorisk kost, hvor vi fremfor alt arbejder med de antiinflammatoriske principper og gode, daglige vaner. Hver dag i perioden 15. marts - 4. april tager vi hul på en ny opgave, nyttig viden eller gode fif som vil hjælpe dig videre på din vej mod en antiinflammatorisk livsstil. Det hele foregår online i en lukket FB-gruppe, så uanset hvor i verden du bor, kan du være med ❤️ Og i gruppen støtter og hepper vi på hinanden.

Lige nu har mulighed for at vinde 2 pladser til forløbet, én til dig selv og én til nogen du holder af. For at deltage i konkurrencen skal du:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1️⃣ Like billedet⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2️⃣ Følg @malins_mad⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
3️⃣ Skriv i kommentarfeltet hvem du gerne vil give en plads på forløbet, hvis du vinder. Er det din mor, din datter, din nabo eller måske en fantastisk kollega... 💚 Tag gerne dine venner, der ikke må gå glip af konkurrencen (ikke et krav)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Vinderen trækkes på torsdag d. 9. marts og får direkte besked her i kommentarfeltet. Held og lykke! 💚⠀

Du kan læse meget mere om forløbet på min hjemmeside, du finder direkte link fra min profil.

(Forløbet kostet normalt 299 så, præmien har en værdi af 598 kroner. Konkurrencen er ikke afholdt, sponsoreret af eller associeret med Instagram.)⠀
M
A
L
I
N
S

M
A
D
#antiinflammatoriskkost #kostomlægning #antiinflammatorisk #spissundt #levsundt
VIND 2 PLADSER TIL DEN ANTIINFLAMMATORISKE KICKSTART

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET - VINDEREN ER FUNDET OG HAR FÅET BESKED ❤️

Kickstarten i januar blev en succes, og jeg har derfor besluttet at starte et nyt forløb med start d. 15 marts. Forløbet er en introduktion til antiinflammatorisk kost, hvor vi fremfor alt arbejder med de antiinflammatoriske principper og gode, daglige vaner. Hver dag i perioden 15. marts - 4. april tager vi hul på en ny opgave, nyttig viden eller gode fif som vil hjælpe dig videre på din vej mod en antiinflammatorisk livsstil. Det hele foregår online i en lukket FB-gruppe, så uanset hvor i verden du bor, kan du være med ❤️ Og i gruppen støtter og hepper vi på hinanden.

Lige nu har mulighed for at vinde 2 pladser til forløbet, én til dig selv og én til nogen du holder af. For at deltage i konkurrencen skal du:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
1️⃣ Like billedet⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2️⃣ Følg @malins_mad⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
3️⃣ Skriv i kommentarfeltet hvem du gerne vil give en plads på forløbet, hvis du vinder. Er det din mor, din datter, din nabo eller måske en fantastisk kollega... 💚 Tag gerne dine venner, der ikke må gå glip af konkurrencen (ikke et krav)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Vinderen trækkes på torsdag d. 9. marts og får direkte besked her i kommentarfeltet. Held og lykke! 💚⠀

Du kan læse meget mere om forløbet på min hjemmeside, du finder direkte link fra min profil.

(Forløbet kostet normalt 299 så, præmien har en værdi af 598 kroner. Konkurrencen er ikke afholdt, sponsoreret af eller associeret med Instagram.)⠀
M
A
L
I
N
S

M
A
D
#antiinflammatoriskkost #kostomlægning #antiinflammatorisk #spissundt #levsundt
malins_mad
malins_mad
•
Follow
VIND 2 PLADSER TIL DEN ANTIINFLAMMATORISKE KICKSTART KONKURRENCEN ER AFSLUTTET - VINDEREN ER FUNDET OG HAR FÅET BESKED ❤️ Kickstarten i januar blev en succes, og jeg har derfor besluttet at starte et nyt forløb med start d. 15 marts. Forløbet er en introduktion til antiinflammatorisk kost, hvor vi fremfor alt arbejder med de antiinflammatoriske principper og gode, daglige vaner. Hver dag i perioden 15. marts - 4. april tager vi hul på en ny opgave, nyttig viden eller gode fif som vil hjælpe dig videre på din vej mod en antiinflammatorisk livsstil. Det hele foregår online i en lukket FB-gruppe, så uanset hvor i verden du bor, kan du være med ❤️ Og i gruppen støtter og hepper vi på hinanden. Lige nu har mulighed for at vinde 2 pladser til forløbet, én til dig selv og én til nogen du holder af. For at deltage i konkurrencen skal du:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 1️⃣ Like billedet⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 2️⃣ Følg @malins_mad⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 3️⃣ Skriv i kommentarfeltet hvem du gerne vil give en plads på forløbet, hvis du vinder. Er det din mor, din datter, din nabo eller måske en fantastisk kollega... 💚 Tag gerne dine venner, der ikke må gå glip af konkurrencen (ikke et krav) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Vinderen trækkes på torsdag d. 9. marts og får direkte besked her i kommentarfeltet. Held og lykke! 💚⠀ Du kan læse meget mere om forløbet på min hjemmeside, du finder direkte link fra min profil. (Forløbet kostet normalt 299 så, præmien har en værdi af 598 kroner. Konkurrencen er ikke afholdt, sponsoreret af eller associeret med Instagram.)⠀ M A L I N S M A D #antiinflammatoriskkost #kostomlægning #antiinflammatorisk #spissundt #levsundt
3 uger ago
View on Instagram |
6/16
Det her blev et hit her hjemme 😍. Bradepandemad, og en vegetarisk én af slagsen... Det er BESTEMT ikke sidste gang, vi laver det! For den der stod i køkkenet (mig) var det nemt at lave, og for dem der spiste det, var der mulighed for at skabe en tallerken helt efter egen smag. Dem der ikke kunne lide jordskokker (Nicolai 😉) kunne f.eks. gå udenom dem, og dem der eeeelsker jordskokker (mig)😁 kunne tage lidt ekstra af lige dem.​​​​​​​​
​​​​​​​​
Når jeg lavede denne middag, fyldte jeg to bradepander med grøntsager. Den ene spiste vi samme aften, og den anden gemte vi til dagen efter. Ingen brokkede sig over, at vi skulle spise dette to dage i træk! Tværtimod!​​​​​​​​
​​​​​​​​
Du kan bruge, hvad du har af grøntsager/rodfrugter. Spidskål eller pastinakker, broccoli eller persillerod, rødbeder eller knoldselleri… kun fantasien (og dit køleskab) sætter grænser. Men jeg vil ikke råde dig til at gå på kompromis med fetaosten og pestoen, for det var lige prikken over i! 😋​​​​​​​​
​​​​​​​​
SÅDAN GØR DU:​​​​​​​​
Grøntsagerne gøres i stand og skæres i lidt større stykker - læg dem på en bradepande sammen med kogte kikærter. Hæld olivenolie over og krydr med salt & peber og timian. Bag dem i ovnen på 200 grader i 30-40 minutter og server med fetaost, oliven og pesto med grønne ærter.​​​​​​​​
​​​​​​​​
Hvis du vil vide, hvad jeg brugte af grøntsager til min bradepande, har jeg delt et link til opskriften i min bio. Opskriften på pestoen med grønne ærter, får du her:​​​​​​​​
​​​​​​​​
🔸 150 g grønne ærter​​​​​​​​
🔸 2-3 spsk. olivenolie​​​​​​​​
🔸 Revet skal fra en økologisk citron + 2 spsk. saft​​​​​​​​
🔸 Salt & peber​​​​​​​​
​​​​​​​​
1. Blend ingredienserne sammen og server til en bradepande fyldt med grillede grøntsager.​​​​​​​​
:​​​​​​​​
#vegetar #plantebaseret #antiinflammatorisk #nemaftensmad #sundmad #levsundt
malins_mad
malins_mad
•
Follow
Det her blev et hit her hjemme 😍. Bradepandemad, og en vegetarisk én af slagsen... Det er BESTEMT ikke sidste gang, vi laver det! For den der stod i køkkenet (mig) var det nemt at lave, og for dem der spiste det, var der mulighed for at skabe en tallerken helt efter egen smag. Dem der ikke kunne lide jordskokker (Nicolai 😉) kunne f.eks. gå udenom dem, og dem der eeeelsker jordskokker (mig)😁 kunne tage lidt ekstra af lige dem.​​​​​​​​ ​​​​​​​​ Når jeg lavede denne middag, fyldte jeg to bradepander med grøntsager. Den ene spiste vi samme aften, og den anden gemte vi til dagen efter. Ingen brokkede sig over, at vi skulle spise dette to dage i træk! Tværtimod!​​​​​​​​ ​​​​​​​​ Du kan bruge, hvad du har af grøntsager/rodfrugter. Spidskål eller pastinakker, broccoli eller persillerod, rødbeder eller knoldselleri… kun fantasien (og dit køleskab) sætter grænser. Men jeg vil ikke råde dig til at gå på kompromis med fetaosten og pestoen, for det var lige prikken over i! 😋​​​​​​​​ ​​​​​​​​ SÅDAN GØR DU:​​​​​​​​ Grøntsagerne gøres i stand og skæres i lidt større stykker - læg dem på en bradepande sammen med kogte kikærter. Hæld olivenolie over og krydr med salt & peber og timian. Bag dem i ovnen på 200 grader i 30-40 minutter og server med fetaost, oliven og pesto med grønne ærter.​​​​​​​​ ​​​​​​​​ Hvis du vil vide, hvad jeg brugte af grøntsager til min bradepande, har jeg delt et link til opskriften i min bio. Opskriften på pestoen med grønne ærter, får du her:​​​​​​​​ ​​​​​​​​ 🔸 150 g grønne ærter​​​​​​​​ 🔸 2-3 spsk. olivenolie​​​​​​​​ 🔸 Revet skal fra en økologisk citron + 2 spsk. saft​​​​​​​​ 🔸 Salt & peber​​​​​​​​ ​​​​​​​​ 1. Blend ingredienserne sammen og server til en bradepande fyldt med grillede grøntsager.​​​​​​​​ :​​​​​​​​ #vegetar #plantebaseret #antiinflammatorisk #nemaftensmad #sundmad #levsundt
3 uger ago
View on Instagram |
7/16
Jeg ved godt, at foråret officielt starter først på onsdag, men i dag har det da virkelig været forår i luften! 🌞 Sådan en dag, hvor man føler sig lidt heldig, at man har mulighed for at sætte sig på terrassen under et tæppe med en kop kaffe... ☕​​​​​​​​
​​​​​​​​
Et alternativ til kaffen, kunne også være en kop rygende varm Golden milk, spækket med antiinflammatoriske krydderier som gurkemeje, ingefær og kanel. Kokosolien og den sorte peber hjælper kroppen at nemmere optage curcumin, som er det sunde stof i gurkemejen.​​​​​​​​
​​​​​​​​
☕ Hvilken varm drik, fylder du helst koppen med? ☕​​​​​​​​
​​​​​​​​
Til 2 kopper skal du bruge:​​​​​​​​
​​​​​​​​
🔸 1 tsk. gurkemeje​​​​​​​​
🔸 1 tsk. ingefær​​​​​​​​
🔸 1 tsk. kanel​​​​​​​​
🔸 ½ tsk. kardemomme​​​​​​​​
🔸 1 knsp. vaniljepulver​​​​​​​​
🔸 en lille smule sort peber​​​​​​​​
🔸 1 tsk. kokosolie​​​​​​​​
🔸 2 dadler​​​​​​​​
🔸 5 dl plantemælk (f.eks. havredrik)​​​​​​​​
​​​​​​​​
Sådan gør du​​​​​​​​
1. Smelt kokosolien i en lille gryde og tilsæt alle krydderier heri. Rør sammen til en pasta.​​​​​​​​
2. Blend plantemælken med dadlerne og hæld den igennem en si i gryden med krydderierne.​​​​​​​​
3. Pisk det hele godt sammen, varm det godt igennem og server rygendes varm.​​​​​​​​
4. Tilsæt evt. lidt mere mælk, hvis du ønsker en mildere smag.​​​​​​​​
M​​​​​​​​
A​​​​​​​​
L​​​​​​​​
I​​​​​​​​
N​​​​​​​​
S
​​​​​​​​
​​​​​​​​
M​​​​​​​​
A​​​​​​​​
D​​​​​​​​
#goldenmilk #antiinflammatorisk #sundevaner #forår #levsundt #engoddag #sundkost #spissundt #sundhed #antiinflammatoriskkost #hälsa
malins_mad
malins_mad
•
Follow
Jeg ved godt, at foråret officielt starter først på onsdag, men i dag har det da virkelig været forår i luften! 🌞 Sådan en dag, hvor man føler sig lidt heldig, at man har mulighed for at sætte sig på terrassen under et tæppe med en kop kaffe... ☕​​​​​​​​ ​​​​​​​​ Et alternativ til kaffen, kunne også være en kop rygende varm Golden milk, spækket med antiinflammatoriske krydderier som gurkemeje, ingefær og kanel. Kokosolien og den sorte peber hjælper kroppen at nemmere optage curcumin, som er det sunde stof i gurkemejen.​​​​​​​​ ​​​​​​​​ ☕ Hvilken varm drik, fylder du helst koppen med? ☕​​​​​​​​ ​​​​​​​​ Til 2 kopper skal du bruge:​​​​​​​​ ​​​​​​​​ 🔸 1 tsk. gurkemeje​​​​​​​​ 🔸 1 tsk. ingefær​​​​​​​​ 🔸 1 tsk. kanel​​​​​​​​ 🔸 ½ tsk. kardemomme​​​​​​​​ 🔸 1 knsp. vaniljepulver​​​​​​​​ 🔸 en lille smule sort peber​​​​​​​​ 🔸 1 tsk. kokosolie​​​​​​​​ 🔸 2 dadler​​​​​​​​ 🔸 5 dl plantemælk (f.eks. havredrik)​​​​​​​​ ​​​​​​​​ Sådan gør du​​​​​​​​ 1. Smelt kokosolien i en lille gryde og tilsæt alle krydderier heri. Rør sammen til en pasta.​​​​​​​​ 2. Blend plantemælken med dadlerne og hæld den igennem en si i gryden med krydderierne.​​​​​​​​ 3. Pisk det hele godt sammen, varm det godt igennem og server rygendes varm.​​​​​​​​ 4. Tilsæt evt. lidt mere mælk, hvis du ønsker en mildere smag.​​​​​​​​ M​​​​​​​​ A​​​​​​​​ L​​​​​​​​ I​​​​​​​​ N​​​​​​​​ S ​​​​​​​​ ​​​​​​​​ M​​​​​​​​ A​​​​​​​​ D​​​​​​​​ #goldenmilk #antiinflammatorisk #sundevaner #forår #levsundt #engoddag #sundkost #spissundt #sundhed #antiinflammatoriskkost #hälsa
4 uger ago
View on Instagram |
8/16
Jeg håber så meget på, at jeg med denne opskrift kan lokke flere til at prøve det med fermenteret kål! 🙏 For det er så godt og så lækkert - også for de 100.000 milliarder tarmbakterier, som bor i vores mave! Da 70-80% af immunforsvaret sidder i tarmen, giver det meget god mening, at give vores små venner der nede, et ordentligt boost og lidt medvind 😊. Og det kan du gøre blandt andet med mad som i indeholder mælkesyrebakterier. ​​​​​​​​
​​​​​​​​
Tør du lade være? 😜​​​​​​​​​​​​​​​​ ​​​​​​​​
​​​​​​​​
Fermenteret Curtido​​​​​​​​
🔸 800 g hvidkål​​​​​​​​
🔸 200 g gulerødder​​​​​​​​
🔸 1 mellemstort gult løg​​​​​​​​
🔸 2 friske jalapeños​​​​​​​​
🔸 20 g salt uden jod​​​​​​​​
🔸 1 spsk. tørret oregano​​​​​​​​
​​​​​​​​
Sådan gør du:​​​​​​​​
1. Start med at snitte hvidkålen meget fint, f.eks. med en ostehøvl. Riv gulerødderne groft og læg dem i en skål sammen med hvidkålen.​​​​​​​​
2. Tilsæt salt, og massere grøntsagerne for at få dem til at frigive væske. ​​​​​​​​
3. Rens og skyl jalapeños og skær dem og løget i tynde skiver. Bland dem og den tørrede oregano godt sammen med hvidkålen.​​​​​​​​
4. Læg grøntsagerne i et rent patentglas og tryk kålen rigtig godt sammen! Det er vigtig at du presser den hårdt sammen og at kålen er dækket med væske, for at undgå mug. Tilsæt evt. lidt afkølet saltlag kogt efter samme vægtforhold (100 g vand + 2 g salt), hvis væsken fra kålen ikke dækker kålen.​​​​​​​​
5. Luk låget på glasset og stil den på køkkenbordet i 5-6 dage eller længere, hvis du ønsker en syrligere kål rig på mælkesyrebakterier. Åbn forsigtig på låget et gang om dagen for at lukke lidt luft ud, men undgå at røre mere ved kålen. Hvis du vil have mest mulige gavn af de sunde mælkesyrebakterier, skal du lade kålen stå og fermentere i ca. 3-4 uger.​​​​​​​​
6. Stil den i køleskabet så at den bliver kold, før du serverer den. Den kan opbevares i køleskabet i flere måneder.​​​​​​​​
:​​​​​​​​
#fermenteretmad #surkål #curtido #antiinflammatorisk
malins_mad
malins_mad
•
Follow
Jeg håber så meget på, at jeg med denne opskrift kan lokke flere til at prøve det med fermenteret kål! 🙏 For det er så godt og så lækkert - også for de 100.000 milliarder tarmbakterier, som bor i vores mave! Da 70-80% af immunforsvaret sidder i tarmen, giver det meget god mening, at give vores små venner der nede, et ordentligt boost og lidt medvind 😊. Og det kan du gøre blandt andet med mad som i indeholder mælkesyrebakterier. ​​​​​​​​ ​​​​​​​​ Tør du lade være? 😜​​​​​​​​​​​​​​​​ ​​​​​​​​ ​​​​​​​​ Fermenteret Curtido​​​​​​​​ 🔸 800 g hvidkål​​​​​​​​ 🔸 200 g gulerødder​​​​​​​​ 🔸 1 mellemstort gult løg​​​​​​​​ 🔸 2 friske jalapeños​​​​​​​​ 🔸 20 g salt uden jod​​​​​​​​ 🔸 1 spsk. tørret oregano​​​​​​​​ ​​​​​​​​ Sådan gør du:​​​​​​​​ 1. Start med at snitte hvidkålen meget fint, f.eks. med en ostehøvl. Riv gulerødderne groft og læg dem i en skål sammen med hvidkålen.​​​​​​​​ 2. Tilsæt salt, og massere grøntsagerne for at få dem til at frigive væske. ​​​​​​​​ 3. Rens og skyl jalapeños og skær dem og løget i tynde skiver. Bland dem og den tørrede oregano godt sammen med hvidkålen.​​​​​​​​ 4. Læg grøntsagerne i et rent patentglas og tryk kålen rigtig godt sammen! Det er vigtig at du presser den hårdt sammen og at kålen er dækket med væske, for at undgå mug. Tilsæt evt. lidt afkølet saltlag kogt efter samme vægtforhold (100 g vand + 2 g salt), hvis væsken fra kålen ikke dækker kålen.​​​​​​​​ 5. Luk låget på glasset og stil den på køkkenbordet i 5-6 dage eller længere, hvis du ønsker en syrligere kål rig på mælkesyrebakterier. Åbn forsigtig på låget et gang om dagen for at lukke lidt luft ud, men undgå at røre mere ved kålen. Hvis du vil have mest mulige gavn af de sunde mælkesyrebakterier, skal du lade kålen stå og fermentere i ca. 3-4 uger.​​​​​​​​ 6. Stil den i køleskabet så at den bliver kold, før du serverer den. Den kan opbevares i køleskabet i flere måneder.​​​​​​​​ :​​​​​​​​ #fermenteretmad #surkål #curtido #antiinflammatorisk
1 måned ago
View on Instagram |
9/16
‘Overnight oats’ kalder man en portion havregryn som får lov at stå og trække natten over i f.eks. plantemælk eller yoghurt. ‘Chiagrød’ er en kold grød lavet på chiafrø – den skal også stå og trække natten over. Nu er jeg kommet til at lave en blanding af de to 😜​​​​​​​​
​​​​​​​​
Det de har til fælles, de køleskabsgrød, er at de står pænt og venter på dig i køleskabet, når du står op om morgenen ❤️. Du skal lige bruge 5 minutter før du går i seng og så er du klar til en god start på næste dag. 😉​​​​​​​​
​​​​​​​​
Giv opskriften et ❤️, hvis du vil se flere antiinflammatoriske opskrifter i dit feed. Og husk at du kan gemme den gennem at trykke på det lille bogmærke under billedet​​​​​​​​
​​​​​​​​
Ingredienser, 2 portioner​​​​​​​​
🔸 1 dl havregryn​​​​​​​​
🔸 2 spsk. chiafrø​​​​​​​​
🔸 ½ tsk. kanel​​​​​​​​
🔸 ½ tsk. kardemomme​​​​​​​​
🔸 2 dl havremælk​​​​​​​​
🔸 ½ dl hakkede hasselnøder​​​​​​​​
🔸 ½ banan​​​​​​​​
​​​​​​​​
Sådan gør du:​​​​​​​​
1. Bland havregryn, chiafrø, kanel, kardemomme og havremælk sammen og stil skålen i køleskabet mindst en times tid eller natten over.​​​​​​​​
2. Følgende morgen: Fordel grøden på skift med ternet æble i to portionsglas og top med skivet banan og hakkede hasselnødder. Klar til servering!​​​​​​​​
M​​​​​​​​
A​​​​​​​​
L​​​​​​​​
I​​​​​​​​
N​​​​​​​​
S​​​​​​​​
​​​​​​​​
M​​​​​​​​
A​​​​​​​​
D​​​​​​​​
#sundmorgenmad #nemopskrift #sundopskrift #kostomlægning #antiinflammatoriskkost #spissund #sundlivsstil #minlivsstil #nemtogsundt #morgenmad #frukost #hälsa #nyttigfrukost #køkkeninspiration #overnightoats #chiagrød #kylskåpsgröt
malins_mad
malins_mad
•
Follow
‘Overnight oats’ kalder man en portion havregryn som får lov at stå og trække natten over i f.eks. plantemælk eller yoghurt. ‘Chiagrød’ er en kold grød lavet på chiafrø – den skal også stå og trække natten over. Nu er jeg kommet til at lave en blanding af de to 😜​​​​​​​​ ​​​​​​​​ Det de har til fælles, de køleskabsgrød, er at de står pænt og venter på dig i køleskabet, når du står op om morgenen ❤️. Du skal lige bruge 5 minutter før du går i seng og så er du klar til en god start på næste dag. 😉​​​​​​​​ ​​​​​​​​ Giv opskriften et ❤️, hvis du vil se flere antiinflammatoriske opskrifter i dit feed. Og husk at du kan gemme den gennem at trykke på det lille bogmærke under billedet​​​​​​​​ ​​​​​​​​ Ingredienser, 2 portioner​​​​​​​​ 🔸 1 dl havregryn​​​​​​​​ 🔸 2 spsk. chiafrø​​​​​​​​ 🔸 ½ tsk. kanel​​​​​​​​ 🔸 ½ tsk. kardemomme​​​​​​​​ 🔸 2 dl havremælk​​​​​​​​ 🔸 ½ dl hakkede hasselnøder​​​​​​​​ 🔸 ½ banan​​​​​​​​ ​​​​​​​​ Sådan gør du:​​​​​​​​ 1. Bland havregryn, chiafrø, kanel, kardemomme og havremælk sammen og stil skålen i køleskabet mindst en times tid eller natten over.​​​​​​​​ 2. Følgende morgen: Fordel grøden på skift med ternet æble i to portionsglas og top med skivet banan og hakkede hasselnødder. Klar til servering!​​​​​​​​ M​​​​​​​​ A​​​​​​​​ L​​​​​​​​ I​​​​​​​​ N​​​​​​​​ S​​​​​​​​ ​​​​​​​​ M​​​​​​​​ A​​​​​​​​ D​​​​​​​​ #sundmorgenmad #nemopskrift #sundopskrift #kostomlægning #antiinflammatoriskkost #spissund #sundlivsstil #minlivsstil #nemtogsundt #morgenmad #frukost #hälsa #nyttigfrukost #køkkeninspiration #overnightoats #chiagrød #kylskåpsgröt
2 måneder ago
View on Instagram |
10/16
Det her er en af de mest besøgte opskrifter på min hjemmeside. I wonder why... 😜 Er det mon på grund af den cremede chokolade og de crunchy peanuts? Skyldes det måske den intensive smag af mørk chokolade? 😋 Eller er det fordi den hører til kategorien sundere kager? Hvad tror du?​​​​​​​​
​​​​​​​​
⭐️ Måske er det en opskrift du vil gemme til weekenden lige om lidt - det gør du ved at trykke på det lille flag under billedet.​​​​​​​​
​​​​​​​​
Ingredienser, 8 små stykker​​​​​​​​
🔸 18 dadler uden sten​​​​​​​​
🔸 2 spsk. kokosolie​​​​​​​​
🔸 2 spsk. vand​​​​​​​​
🔸 50 g saltede peanuts​​​​​​​​
🔸 50 g kakaopulver​​​​​​​​
🔸 50 g mørk chokolade (evt. uden tilsat sukker)​​​​​​​​
​​​​​​​​
SÅDAN GØR DU:​​​​​​​​
1. Tænd ovnen på 180 grader​​​​​​​​
2. Blend dadlerne med kokosolien og vand indtil du får en cremet ‘sauce’​​​​​​​​
3. Hak peanuts og chokolade​​​​​​​​
4. Bland kakaopulver, nødder og hakket chokolade ned i dejen med dadler (gem lidt peanuts til pynt)​​​​​​​​
5. Læg dejen på en bradepande med bagepapir og form den til en kage ca. 10 x 15 cm. Pynt med de resterende peanuts​​​​​​​​
6. Bag kagen midt i ovnen i 10 min​​​​​​​​
7. Lad den køle af, og skær den ud i små stykker. Servér et lille styk’ eller to til kaffen.​​​​​​​​
M​​​​​​​​
A​​​​​​​​
L​​​​​​​​
I​​​​​​​​
N​​​​​​​​
S​​​​​​​​
​​​​​​​​
M​​​​​​​​
A​​​​​​​​
D​​​​​​​​
#antiinflammatoriskkost #sundkage #chokolade #brownie #udensukker #dadler #vegansk #glutenfri #hjemmebagt #chokladkaka #chokoladekage #dessert #sunddessert #nemdessert
malins_mad
malins_mad
•
Follow
Det her er en af de mest besøgte opskrifter på min hjemmeside. I wonder why... 😜 Er det mon på grund af den cremede chokolade og de crunchy peanuts? Skyldes det måske den intensive smag af mørk chokolade? 😋 Eller er det fordi den hører til kategorien sundere kager? Hvad tror du?​​​​​​​​ ​​​​​​​​ ⭐️ Måske er det en opskrift du vil gemme til weekenden lige om lidt - det gør du ved at trykke på det lille flag under billedet.​​​​​​​​ ​​​​​​​​ Ingredienser, 8 små stykker​​​​​​​​ 🔸 18 dadler uden sten​​​​​​​​ 🔸 2 spsk. kokosolie​​​​​​​​ 🔸 2 spsk. vand​​​​​​​​ 🔸 50 g saltede peanuts​​​​​​​​ 🔸 50 g kakaopulver​​​​​​​​ 🔸 50 g mørk chokolade (evt. uden tilsat sukker)​​​​​​​​ ​​​​​​​​ SÅDAN GØR DU:​​​​​​​​ 1. Tænd ovnen på 180 grader​​​​​​​​ 2. Blend dadlerne med kokosolien og vand indtil du får en cremet ‘sauce’​​​​​​​​ 3. Hak peanuts og chokolade​​​​​​​​ 4. Bland kakaopulver, nødder og hakket chokolade ned i dejen med dadler (gem lidt peanuts til pynt)​​​​​​​​ 5. Læg dejen på en bradepande med bagepapir og form den til en kage ca. 10 x 15 cm. Pynt med de resterende peanuts​​​​​​​​ 6. Bag kagen midt i ovnen i 10 min​​​​​​​​ 7. Lad den køle af, og skær den ud i små stykker. Servér et lille styk’ eller to til kaffen.​​​​​​​​ M​​​​​​​​ A​​​​​​​​ L​​​​​​​​ I​​​​​​​​ N​​​​​​​​ S​​​​​​​​ ​​​​​​​​ M​​​​​​​​ A​​​​​​​​ D​​​​​​​​ #antiinflammatoriskkost #sundkage #chokolade #brownie #udensukker #dadler #vegansk #glutenfri #hjemmebagt #chokladkaka #chokoladekage #dessert #sunddessert #nemdessert
2 måneder ago
View on Instagram |
11/16
Det her er SÅ nemt og SÅ godt 🤩 - et par æbler, lidt krydderier og så ind i ovnen. ​​​​​​​​
​​​​​​​​
Mange af os er måske ikke så meget for at tænde ovnen for at ‘kun’ lave en portion ovnbagte æbler lige nu, men jeg kan anbefale dig at lave dem sammen med noget andet, hvis du alligevel har tændt for ovnen. ​​​​​​​​
​​​​​​​​
En idé skulle f.eks. kunne være at lave en hel plade med ovnbagte grøntsager og evt. kunne du efter ca. 15-20 minutter også smide et stykke laks eller et kyllingebryst på pladen. Voilá - så har du et helt (fest-)måltid 😊 Det er både nemt og hurtigt. Og sundt og lækkert.​​​​​​​​
​​​​​​​​
⭐️Husk, at du kan gemme opskriften gennem at trykke på det lille bogmærke under billedet.​​​​​​​​​​​​​​​​
​​​​​​​​
INGREDIENSER, 4 portioner​​​​​​​​
🔸 4 æbler​​​​​​​​
🔸 2 spsk. balsamico​​​​​​​​
🔸 2 spsk. olivenolie​​​​​​​​
🔸 1 tsk. timian​​​​​​​​
🔸 1 tsk. rosmarin​​​​​​​​
​​​​​​​​
SÅDAN GØR DU​​​​​​​​
1. Tænd ovnen på 175 grader.​​​​​​​​
2. Vask æblerne, skær dem i halve og fjern kernerne. Læg dem i et ovnfast fad.​​​​​​​​
3. Bland ingredienserne til marinaden sammen og hæld den over æblerne.​​​​​​​​
4. Bag æblerne i ovnen i ca. 40 minutter, eller indtil de er møre.​​​​​​​​
M​​​​​​​​
A​​​​​​​​
L​​​​​​​​
I​​​​​​​​
N​​​​​​​​
S​​​​​​​​
​​​​​​​​
M​​​​​​​​
A​​​​​​​​
D​​​​​​​​
#antiinflammatoriskkost #antiinflammatorisk #sundlivsstil #sundmad #vegetarisk #sundevaner #sundmad #nemopskrift #ovnbagteæbler
malins_mad
malins_mad
•
Follow
Det her er SÅ nemt og SÅ godt 🤩 - et par æbler, lidt krydderier og så ind i ovnen. ​​​​​​​​ ​​​​​​​​ Mange af os er måske ikke så meget for at tænde ovnen for at ‘kun’ lave en portion ovnbagte æbler lige nu, men jeg kan anbefale dig at lave dem sammen med noget andet, hvis du alligevel har tændt for ovnen. ​​​​​​​​ ​​​​​​​​ En idé skulle f.eks. kunne være at lave en hel plade med ovnbagte grøntsager og evt. kunne du efter ca. 15-20 minutter også smide et stykke laks eller et kyllingebryst på pladen. Voilá - så har du et helt (fest-)måltid 😊 Det er både nemt og hurtigt. Og sundt og lækkert.​​​​​​​​ ​​​​​​​​ ⭐️Husk, at du kan gemme opskriften gennem at trykke på det lille bogmærke under billedet.​​​​​​​​​​​​​​​​ ​​​​​​​​ INGREDIENSER, 4 portioner​​​​​​​​ 🔸 4 æbler​​​​​​​​ 🔸 2 spsk. balsamico​​​​​​​​ 🔸 2 spsk. olivenolie​​​​​​​​ 🔸 1 tsk. timian​​​​​​​​ 🔸 1 tsk. rosmarin​​​​​​​​ ​​​​​​​​ SÅDAN GØR DU​​​​​​​​ 1. Tænd ovnen på 175 grader.​​​​​​​​ 2. Vask æblerne, skær dem i halve og fjern kernerne. Læg dem i et ovnfast fad.​​​​​​​​ 3. Bland ingredienserne til marinaden sammen og hæld den over æblerne.​​​​​​​​ 4. Bag æblerne i ovnen i ca. 40 minutter, eller indtil de er møre.​​​​​​​​ M​​​​​​​​ A​​​​​​​​ L​​​​​​​​ I​​​​​​​​ N​​​​​​​​ S​​​​​​​​ ​​​​​​​​ M​​​​​​​​ A​​​​​​​​ D​​​​​​​​ #antiinflammatoriskkost #antiinflammatorisk #sundlivsstil #sundmad #vegetarisk #sundevaner #sundmad #nemopskrift #ovnbagteæbler
2 måneder ago
View on Instagram |
12/16
Det var en gang, for ikke så længe siden, hvor min mand altid så enormt misfornøjet ud, når jeg serverede vegetarisk mad til aften. 'Er der slet ingen kød i?', var standardspørgsmålet.​​​​​​​​
​​​​​​​​
Når jeg i går serverede denne karrygryde med linser og grillet blomkål, sagde han (den samme mand 😁): 'Mmm, skal vi have det i aften, det var længe siden!' Det der er sket i mellemtiden er, at jeg har været stædig, Jeg er blevet ved med at servere vegetariske måltider, ofte med et stegt kyllingebryst ved siden af, til 'dem, der ikke kunne leve uden kød'. På et tidspunkt, kunne også han leve uden kød, og kyllingen fik blive i fryseren til en anden dag 😊​​​​​​​​
​​​​​​​​
INGREDIENSER, 6 portioner​​​​​​​​
1 blomkål​​​​​​​​
3 spsk. olivenolie​​​​​​​​
4 fed hvidløg​​​​​​​​
1/2 spsk. paprika​​​​​​​​
1 gult løg​​​​​​​​
1 spsk. karry​​​​​​​​
1 spsk. gurkemeje​​​​​​​​
1 tsk. spidskommen​​​​​​​​
1 tsk. koriander​​​​​​​​
1 tsk. kanel​​​​​​​​
2 dåser hakkede tomater​​​​​​​​
10 cherrytomater​​​​​​​​
1 dåse kokosmælk​​​​​​​​
2 dl røde linser​​​​​​​​
100 g frisk spinat​​​​​​​​
salt og peber​​​​​​​​
​​​​​​​​
SÅDAN GØR DU​​​​​​​​
1. Sæt ovnen på 210 grader​​​​​​​​
2. Bland 2 spsk. olivenolie sammen med 1 fed hvidløg, paprika, salt og peber​​​​​​​​
3. Skær blomkålen i små stykker og vend dem i olien​​​​​​​​
4. Læg blomkålen på en bageplade med bagepapir og bag den i ovnen i ca. 30 min indtil den er gylden og sprød​​​​​​​​
5. Hak det gule løg og resten af hvidløget og steg det på svag varme i den resterende olivenolie sammen med alle krydderier.​​​​​​​​
6. Tilsæt tomater, halverede cherrytomater, kokosmælk og linser. Lad det simre i ca. 20 min.​​​​​​​​
6. Vend til sidst den ristede blomkål og spinat ned i gryden og smag af med salt og peber. Server med fuldkornsris.​​​​​​​​
💚​​​​​​​​
💚​​​​​​​​
#vegetarisk #vegansk #plantebaseret #antiinflammatorisk #antiinflammatoriskkost #sundopskrift #linser #sundaftensmad #nemaftensmad
malins_mad
malins_mad
•
Follow
Det var en gang, for ikke så længe siden, hvor min mand altid så enormt misfornøjet ud, når jeg serverede vegetarisk mad til aften. 'Er der slet ingen kød i?', var standardspørgsmålet.​​​​​​​​ ​​​​​​​​ Når jeg i går serverede denne karrygryde med linser og grillet blomkål, sagde han (den samme mand 😁): 'Mmm, skal vi have det i aften, det var længe siden!' Det der er sket i mellemtiden er, at jeg har været stædig, Jeg er blevet ved med at servere vegetariske måltider, ofte med et stegt kyllingebryst ved siden af, til 'dem, der ikke kunne leve uden kød'. På et tidspunkt, kunne også han leve uden kød, og kyllingen fik blive i fryseren til en anden dag 😊​​​​​​​​ ​​​​​​​​ INGREDIENSER, 6 portioner​​​​​​​​ 1 blomkål​​​​​​​​ 3 spsk. olivenolie​​​​​​​​ 4 fed hvidløg​​​​​​​​ 1/2 spsk. paprika​​​​​​​​ 1 gult løg​​​​​​​​ 1 spsk. karry​​​​​​​​ 1 spsk. gurkemeje​​​​​​​​ 1 tsk. spidskommen​​​​​​​​ 1 tsk. koriander​​​​​​​​ 1 tsk. kanel​​​​​​​​ 2 dåser hakkede tomater​​​​​​​​ 10 cherrytomater​​​​​​​​ 1 dåse kokosmælk​​​​​​​​ 2 dl røde linser​​​​​​​​ 100 g frisk spinat​​​​​​​​ salt og peber​​​​​​​​ ​​​​​​​​ SÅDAN GØR DU​​​​​​​​ 1. Sæt ovnen på 210 grader​​​​​​​​ 2. Bland 2 spsk. olivenolie sammen med 1 fed hvidløg, paprika, salt og peber​​​​​​​​ 3. Skær blomkålen i små stykker og vend dem i olien​​​​​​​​ 4. Læg blomkålen på en bageplade med bagepapir og bag den i ovnen i ca. 30 min indtil den er gylden og sprød​​​​​​​​ 5. Hak det gule løg og resten af hvidløget og steg det på svag varme i den resterende olivenolie sammen med alle krydderier.​​​​​​​​ 6. Tilsæt tomater, halverede cherrytomater, kokosmælk og linser. Lad det simre i ca. 20 min.​​​​​​​​ 6. Vend til sidst den ristede blomkål og spinat ned i gryden og smag af med salt og peber. Server med fuldkornsris.​​​​​​​​ 💚​​​​​​​​ 💚​​​​​​​​ #vegetarisk #vegansk #plantebaseret #antiinflammatorisk #antiinflammatoriskkost #sundopskrift #linser #sundaftensmad #nemaftensmad
2 måneder ago
View on Instagram |
13/16
Føles det lidt irriterende hvis jeg nu kommer brasende ind og afbryder den grå, regnfulde og blæsende januar med en farverig snack fyldt med vitaminer og fibre? Eller er det ok, vi lige drømmer os væk et øjeblik med en snack som minder om sommer, sol og varme? 🌞​​​​​​​​
​​​​​​​​
Disse blissballs med havregryn og bær fungerer fint som en sund snack også i januar - de friske bær kan sagtens skiftes ud mod frosne bær. (Husk at frosne bær lige skal have et hurtigt opkog, før de bruges). ​​​​​​​​
​​​​​​​​
Ku' de være mon friste her i weekenden? 😊​​​​​​​​
​​​​​​​​
BLISSBALLS MED SOMMERBÆR​​​​​​​​
INGREDIENSER, 10 stk.​​​​​​​​
🍓 100 g bær​​​​​​​​
🍓 80 g havregryn​​​​​​​​
🍓 30 g kokos​​​​​​​​
🍓 1 spsk. kokosolie​​​​​​​​
🍓 60 g dadler​​​​​​​​
​​​​​​​​
Til pynt​​​​​​​​
Frysetørrede hindbær og/eller kokos​​​​​​​​
​​​​​​​​
SÅDAN GØR DU​​​​​​​​
1. Læg alle ingredienser i en blender og blend dem til en ensartet masse.​​​​​​​​
2. Tril dem til kugler og vend dem i frysetørrede hindbær eller kokos – eller en blanding af dem begge.​​​​​​​​
3. Stil dem på køl og lad dem køle af et par timer, før du serverer dem.​​​​​​​​
​​​​​​​​
Husk, at du kan gemme opskriften gennem at trykke på det lille bogmærke under billedet.​​​​​​​​
M​​​​​​​​
A​​​​​​​​
L​​​​​​​​
I​​​​​​​​
N​​​​​​​​
S​​​​​​​​
​​​​​​​​
M​​​​​​​​
A​​​​​​​​
D​​​​​​​​
#blissballs #dadelkuge #sundmad #jordbær #hindbær #antiinflammatorisk #antiinflammatoriskkost #malinsmad #vægttab #nyttigtgodis #fredag #fredagshygge
malins_mad
malins_mad
•
Follow
Føles det lidt irriterende hvis jeg nu kommer brasende ind og afbryder den grå, regnfulde og blæsende januar med en farverig snack fyldt med vitaminer og fibre? Eller er det ok, vi lige drømmer os væk et øjeblik med en snack som minder om sommer, sol og varme? 🌞​​​​​​​​ ​​​​​​​​ Disse blissballs med havregryn og bær fungerer fint som en sund snack også i januar - de friske bær kan sagtens skiftes ud mod frosne bær. (Husk at frosne bær lige skal have et hurtigt opkog, før de bruges). ​​​​​​​​ ​​​​​​​​ Ku' de være mon friste her i weekenden? 😊​​​​​​​​ ​​​​​​​​ BLISSBALLS MED SOMMERBÆR​​​​​​​​ INGREDIENSER, 10 stk.​​​​​​​​ 🍓 100 g bær​​​​​​​​ 🍓 80 g havregryn​​​​​​​​ 🍓 30 g kokos​​​​​​​​ 🍓 1 spsk. kokosolie​​​​​​​​ 🍓 60 g dadler​​​​​​​​ ​​​​​​​​ Til pynt​​​​​​​​ Frysetørrede hindbær og/eller kokos​​​​​​​​ ​​​​​​​​ SÅDAN GØR DU​​​​​​​​ 1. Læg alle ingredienser i en blender og blend dem til en ensartet masse.​​​​​​​​ 2. Tril dem til kugler og vend dem i frysetørrede hindbær eller kokos – eller en blanding af dem begge.​​​​​​​​ 3. Stil dem på køl og lad dem køle af et par timer, før du serverer dem.​​​​​​​​ ​​​​​​​​ Husk, at du kan gemme opskriften gennem at trykke på det lille bogmærke under billedet.​​​​​​​​ M​​​​​​​​ A​​​​​​​​ L​​​​​​​​ I​​​​​​​​ N​​​​​​​​ S​​​​​​​​ ​​​​​​​​ M​​​​​​​​ A​​​​​​​​ D​​​​​​​​ #blissballs #dadelkuge #sundmad #jordbær #hindbær #antiinflammatorisk #antiinflammatoriskkost #malinsmad #vægttab #nyttigtgodis #fredag #fredagshygge
3 måneder ago
View on Instagram |
14/16
“Tallet på lykkeskalaen er vokset markant🍀 Elsker hver eneste vandretur🥾🥾”​​​​​​​​
​​​​​​​​
“Jeg rundede 104 km for hele januar i går. Den effekt gåturene har, er i sig selv motivation til at fortsætte, så jeg forsætter din udfordring, en måned ad gangen” ⭐️⭐️⭐️💚'​​​​​​​​
​​​​​​​​
“Din fine challenge har inspireret mig helt enormt og jeg har i gennemsnit gået 1 time hver dag i januar og tabt 1,5 kg på de 31 dage (samme kost). Vil med garanti forsætte resten af året – elsker det 🧡”​​​​​​​​
​​​​​​​​
Dette er hvad nogle af jer som deltog i min januar-challenge skrev sidste år. I år vil jeg igen udfordre mig selv - og alle dem der vil være med - til at gå 10.000 skridt om dagen (eller dyrke anden motion 30 minutter om dagen). Hver dag i hele januar måned. Er du frisk på den ?🙋‍♀️​​​​​​​​
​​​​​​​​
I min FB-gruppe peppar 🇸🇪 og hepper vi på hinanden, og der er også plads til dig, hvis du har lyst at være med. Vi vil i hvert fald gerne have dig med 🥰 - så kig gerne forbi. (Du finder direkte link til min FB-gruppe, fra min bio).​​​​​​​​
M​​​​​​​​
A​​​​​​​​
L​​​​​​​​
I​​​​​​​​
N​​​​​​​​
S​​​​​​​​
​​​​​​​​
M​​​​​​​​
A​​​​​​​​
D​​​​​​​​
#challenge #januarudfordring #motionmedmalin #30minutteromdagen #10000skridt #motion #sundhed #
malins_mad
malins_mad
•
Follow
“Tallet på lykkeskalaen er vokset markant🍀 Elsker hver eneste vandretur🥾🥾”​​​​​​​​ ​​​​​​​​ “Jeg rundede 104 km for hele januar i går. Den effekt gåturene har, er i sig selv motivation til at fortsætte, så jeg forsætter din udfordring, en måned ad gangen” ⭐️⭐️⭐️💚'​​​​​​​​ ​​​​​​​​ “Din fine challenge har inspireret mig helt enormt og jeg har i gennemsnit gået 1 time hver dag i januar og tabt 1,5 kg på de 31 dage (samme kost). Vil med garanti forsætte resten af året – elsker det 🧡”​​​​​​​​ ​​​​​​​​ Dette er hvad nogle af jer som deltog i min januar-challenge skrev sidste år. I år vil jeg igen udfordre mig selv - og alle dem der vil være med - til at gå 10.000 skridt om dagen (eller dyrke anden motion 30 minutter om dagen). Hver dag i hele januar måned. Er du frisk på den ?🙋‍♀️​​​​​​​​ ​​​​​​​​ I min FB-gruppe peppar 🇸🇪 og hepper vi på hinanden, og der er også plads til dig, hvis du har lyst at være med. Vi vil i hvert fald gerne have dig med 🥰 - så kig gerne forbi. (Du finder direkte link til min FB-gruppe, fra min bio).​​​​​​​​ M​​​​​​​​ A​​​​​​​​ L​​​​​​​​ I​​​​​​​​ N​​​​​​​​ S​​​​​​​​ ​​​​​​​​ M​​​​​​​​ A​​​​​​​​ D​​​​​​​​ #challenge #januarudfordring #motionmedmalin #30minutteromdagen #10000skridt #motion #sundhed #
3 måneder ago
View on Instagram |
15/16
ANTIINFLAMMATORISK KICKSTART FOR NYBEGYNDERE​​​​​​​​
Er du lidt nysgerrig på det med antiinflammatorisk kost og har du et ønske om at komme i gang med en lidt sundere livsstil? Synes du, at det er svært at tage det første skridt og måske har du brug for et lille kærligt skub til at komme i gang? Og finder du energi og motivation i fællesskabet? Hvis du har brug for support og synes at det er nemmere at kæmpe for et mål i samlet flok, er en antiinflammatorisk kickstart måske noget for dig… ​​​​​​​​
​​​​​​​​
I mit 21 dages kickstart forløb får du hjælp og vejledning til at komme i gang. Forløbet foregår online i en lukket FB-gruppe, så uanset hvor i verden du bor, kan du være med ❤️ Og i gruppen støtter og hepper vi på hinanden.​​​​​​​​
​​​​​​​​
Prisen for de 21 dage er 279 kroner, inkl. moms, og vi går i gang d. 8. januar. Der bliver lukket for tilmeldinger senest d. 6. januar eller når alle pladser er solgt. Du kan læse meget mere om forløbet og booke din plads på min hjemmeside www.malinsmad.dk (du finder et direkte link fra min bio).​​​​​​​​
​​​​​​​​
❤️ Jeg håber, vi ses! ❤️​​​​​​​​
M​​​​​​​​
A​​​​​​​​
L​​​​​​​​
I​​​​​​​​
N​​​​​​​​
S​​​​​​​​
​​​​​​​​
M​​​​​​​​
A​​​​​​​​
D​​​​​​​​
#antiinflammatoriskkost #sundlivsstil #spissundt #vægttab #kostomlægning #livsstilsændring #vægttab #nystart #levsundt #småskridt #sundevaner #malinsmad #sundhed
malins_mad
malins_mad
•
Follow
ANTIINFLAMMATORISK KICKSTART FOR NYBEGYNDERE​​​​​​​​ Er du lidt nysgerrig på det med antiinflammatorisk kost og har du et ønske om at komme i gang med en lidt sundere livsstil? Synes du, at det er svært at tage det første skridt og måske har du brug for et lille kærligt skub til at komme i gang? Og finder du energi og motivation i fællesskabet? Hvis du har brug for support og synes at det er nemmere at kæmpe for et mål i samlet flok, er en antiinflammatorisk kickstart måske noget for dig… ​​​​​​​​ ​​​​​​​​ I mit 21 dages kickstart forløb får du hjælp og vejledning til at komme i gang. Forløbet foregår online i en lukket FB-gruppe, så uanset hvor i verden du bor, kan du være med ❤️ Og i gruppen støtter og hepper vi på hinanden.​​​​​​​​ ​​​​​​​​ Prisen for de 21 dage er 279 kroner, inkl. moms, og vi går i gang d. 8. januar. Der bliver lukket for tilmeldinger senest d. 6. januar eller når alle pladser er solgt. Du kan læse meget mere om forløbet og booke din plads på min hjemmeside www.malinsmad.dk (du finder et direkte link fra min bio).​​​​​​​​ ​​​​​​​​ ❤️ Jeg håber, vi ses! ❤️​​​​​​​​ M​​​​​​​​ A​​​​​​​​ L​​​​​​​​ I​​​​​​​​ N​​​​​​​​ S​​​​​​​​ ​​​​​​​​ M​​​​​​​​ A​​​​​​​​ D​​​​​​​​ #antiinflammatoriskkost #sundlivsstil #spissundt #vægttab #kostomlægning #livsstilsændring #vægttab #nystart #levsundt #småskridt #sundevaner #malinsmad #sundhed
3 måneder ago
View on Instagram |
16/16
Følg Malins Mad på Instagram

Arkiver

  • Hjem
  • Kontakt
  • Cookie og privatlivspolitik
  • Handelsbetingelser
Copyright © $ s $ s - Designet af WPZOOM

MALINS MAD
malin@malinsmad.dk
CVR-nr.: 31504759