Mine opskrifter som e-bøger

For at lave det hele lidt nemmere for jer, har jeg samlet nogle af mine opskrifter som e-bøger. Indtil videre er der to bøger ‘i butikken’; 24 Antiinflammatoriske hovedmåltider og Lidt godt til kaffen.

Du kan vælge at betale med enten kort eller MobilePay og lige så snart betalingen er gennemført, bliver bogen sendt til din e-mail. (Hvis du har fået en rabatkode, skal du bruge den før du gennemfør betalingen. Skriv din rabatkode ind, og din pris bliver justeret).

Gem bogen på din telefon eller computer, så har du altid nem adgang til opskrifterne. Du kan også vælge at printe bogen, hvis du foretrækker at have den i papirform.

❤ God fornøjelse med opskrifterne ❤

Lidt godt til kaffen
16 Antiinflammatoriske opskrifter
(inkl. 6 juleopskrifter)
Pris 39 kroner inkl. moms

I denne e-bog får du 16 antiinflammatoriske opskrifter på lidt sødt til kaffen. 6 af dem er juleopskrifter, f.eks. nougat og konfekt.

‘Antiinflammatoriske kager’ er ikke nødvendigvis kalorielette, men de er bagt med sunde ingredienser som mørk chokolade, nødder, havregryn og tørret frugt. Jeg bruger ikke smør, raffineret mel eller sukker i mine opskrifter. Som sødemiddel bruger jeg som regel tørret frugt (dadler og abrikoser) og fedt kommer fremfor alt fra nødder af forskellige slags (inkl. kokos).

e-bog

Antiinflammatoriske hovedmåltider
24 opskrifter med 0 tomme kalorier
Pris 59 kroner inkl. moms

Måske kender du i forvejen mine opskrifter fra min hjemmeside? Jeg elsker at lave mad baseret på næringsrige råvarer, og forsøger at få en masse grønt ind i mine opskrifter på en naturlig måde. Nu har jeg samlet 24 af af mine egne favoritter i en e-bog.

Opskriftssamlingen indeholder i alt 24 opskrifter på antiinflammatoriske hovedmåltider (antal kalorier er angivet). Der er både plantebaserede opskrifter og opskrifter med fisk og kylling. Der er også en håndfuld opskrifter på fyldige salater, som passer godt som tilbehør til f.eks. et stykke laks, grillet kylling eller en plantebøf.