Antiinflammatorisk Kickstart 2024

Er du lidt nysgerrig på det med antiinflammatorisk kost og har du et ønske om at komme i gang med en lidt sundere livsstil? Synes du, at det er svært at tage det første skridt og måske har du brug for et lille kærligt skub til at komme i gang? Og finder du energi og motivation i fællesskabet? Hvis du har brug for support og synes at det er nemmere at kæmpe for et mål i samlet flok, er en antiinflammatorisk kickstart måske noget for dig…

I mit 21 dages kickstart forløb får du hjælp og vejledning til at komme i gang. Forløbet foregår online i en lukket FB-gruppe, så uanset hvor i verden du bor, kan du være med ❤️ Og i gruppen støtter og hepper vi på hinanden.

Laila

Tak for den kickstart jeg havde brug for
Det har været dejlig overskueligt, og jeg sidder tilbage med følelsen af, at det kan lykkes at få den kostændring jeg har ønsket.
Hvad kan jeg forvente af de 21 dage?

Antiinflammatorisk kost er ikke noget hokus pokus. Det er ganske almindelig mad. Når vi taler om AI kost, taler vi om en kost hvor vi skruer ned for den mad som er med til at skabe inflammation. Samtidig skruer vi op for den mad som dæmper inflammationen. Hvilke fødevarer det er, gennemgår vi i løbet af de 21 dage. Samtidig vil jeg vise dig, at det med at leve antiinflammatorisk hverken behøver at være svært, tidkrævende eller kedeligt! Du kan få, hvad du skal bruge i din lokale købmand og jeg er sikker på, at meget af det du har i dit nuværende køkken, også kan bruges i dit nye, AI køkken.

Forløbet foregår i en lukket, privat Facebook-gruppe. Hver dag i perioden tager vi hul på en ny opgave, nyttig viden eller gode fif som vil hjælpe dig videre på din vej mod en antiinflammatorisk livsstil. Nogle opgaver/udfordringer er små – andre er lidt større – og du bestemmer selv, hvilke af dem du vil arbejde med. Jo flere gode vaner du får implementeret og prøvet af i løbet af de 21 dage, jo mere får du ud af forløbet.

Har du spørgsmål til dagens opgave eller oplever du udfordringer for at nå i mål med den, står kommentarfeltet åbent! Jeg er til stede i gruppen alle hverdage og svarer på jeres spørgsmål og guider jer videre, når der er brug for det.

Det vil handle mest om antiinflammatorisk kost, men vi kommer også omkring antiinflammatorisk livsstil generelt. Se forløbet som 21 dages selvforkælelse. Eller se det som 21 dages investering i din sundhed og en god start på 2024.

Heidi

Det har været det bedste forløb jeg længe har tilmeldt mig
Din tilgang til at vi alle er forskellige og har forskellige behov har været meget motiverende. Jeg har fundet fred med at det tager tid, og at nye vaner skal have fokus – og du har været topmotiverende i din måde at møde os på. Jeg vil genlæse dine opslag, for dem kommer jeg til at savne sammen med min morgenmad.Hvem kan være med?

Forløbet er i første hånd tænkt til nybegyndere indenfor antiinflammatorisk kost, da vi starter helt fra nul. Men selvom du allerede er gået lidt i gang med en kostomlægning, kan du måske bruge nogle af de små øvelser eller sunde reminders. Og ikke mindst; fællesskabet.

Hvad så når de 21 dage er gået?

At lave en kostomlægning tager lang tid – også længere tid end 21 dage. Men hvis du følger med og deltager i de små udfordringer, vil du i slutningen af perioden være et godt skridt på vej og have en bedre forståelse for hvad antiinflammatorisk livsstil indebærer. Forhåbentlig føler du dig efter de 21 dage motiveret til at – helt eller delvis – holde fast i dine nye, antiinflammatoriske vaner.

Din investering

Motivation: Din største investering er din motivation. Hvis bare du føler dig motiveret til at komme i gang, skal vi i gruppen nok gøre alt hvad vi kan, for at holde motivationen ved liv!

Tid: Hvor meget tid du vil investere i forløbet, bestemmer du selv. Hver dag tager vi hul på en ny god, antiinflammatorisk vane og du bliver nogle af dagene også opfordret til at prøve en ny opskrift. Der tager altid tid at lave en kostomlægning, men vi tager det i små skridt, og madlavning vil ikke komme til at fylde meget i de 21 dage.

Indgår det en kostplan? Nej, forløbet et tænkt som en introduktion til antiinflammatorisk kost, hvor vi fremfor alt arbejder med de antiinflammatoriske principper og gode, daglige vaner. Der findes ikke en kostplan der passer til os alle, så jeg vil hellere guide dig til at lave din egen personlige kostplan.

Kroner og øre: Prisen for de 21 dage er 299 kroner, inkl. moms. Ikke alle har råd til en privat kostvejledning, og jeg har derfor prioriteret at skabe et forløb, hvor prisen forhåbentlig ikke bliver afgørende for om du kommer i gang eller ej.

Da mit mål er at kunne svare på alle jeres spørgsmål og at holde jer godt kørende i gruppen, er der begrænset antal pladser. Vi går i gang d. 10. januar så skynd dig at snuppe din plads på holdet allerede i dag! Der bliver lukket for tilmeldinger senest d. 7. januar, eller når alle pladser er solgt.

Har du spørgsmål til forløbet, er du altid velkommen at skrive til mig!

Når du har tilmeldt dig og betalt for forløbet, får du tilsendt en mail med en PDF-fil som indeholder alle de informationer du får brug for, samt link til Facebook-gruppen. Jeg håber, vi ses! ❤️

Der er nu lukket for tilmelding. Hvis du ønsker at få besked, når der igen bliver åbnet op for et forløb, er du velkommen at tilmelde dig nyhedsbrevet.