21 dages antiinflammatorisk kickstart – evaluering

De 21 dage gik virkelig stærkt, og jeg håber, at I alle sammen har fået noget med jer fra kickstarten! For mit eget vedkommende har det været enormt lærerigt og berigende på mange måder og jeg har nydt de 3 uger i jeres selskab.

Mit ønske med denne 21 dages kickstart er at vise, at det med kosten ikke er sort eller hvidt, og at der er plads til livet, også under og efter en kostomlægning. Gennem at dele den antiinflammatoriske kost og livsstil op i små delmål, håber jeg, at jeg har hjulpet med at lave en kostomlægning mere overskuelig.

Så med denne evaluering, vil jeg gerne vide, om du synes, at jeg er lykkedes med dette. Jeg vil også gerne vide, hvordan jeg kan lave forløbet endnu bedre. Jeg håber, at du vil hjælpe mig at svare (ærligt) på mine spørgsmål – jeg kan sagtens tåle (konstruktiv) kritik 🙂