Havrekugler med citron og birkes

Disse havrekugler minder lidt om de Rawbars med lime og pistacie, jeg lavede for 14 dage siden. De smager begge af citrus, men disse af citron hvor de andre (af god grund) smager af lime. Derudover indeholder disse kugler birkes og havregryn og mindre mængde dadler. Så hvilken af de to, bliver din favorit?

Havrekugler med citron og birkes

Antal

16

kugler
Forberedelse

20

minutter
Færdige på

20

minutter

Ingredienser

  • 70 g stenfrie dadler

  • 2 dl havregryn

  • 1 dl mandler

  • ½ dl revet kokosmel

  • revet skal fra 1 citron

  • 1 spsk. citronsaft

  • 2 spsk. kokosolie

  • 1 spsk. blå birkes

  • 1 knsp. salt

Sådan gør du

  • Start med at blende mandlerne til et fint mel.
  • Blend mandelmelet sammen med resten af ingredienserne, indtil du har en lidt klistret dej.
  • Form dejen til små kugler.
  • Opbevar kuglerne i køleskabet og nyd en enkelt eller to til kaffen.

2 kommentarer

  1. Mette Schilling Schmidt

    Hej Malin.
    Kan man bruge mandelmel fra urtekram, altså det prefabrikerede?!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*