Garam Masala

Mange af de retter jeg laver indeholder det indiske blandings krydderi Garam Masala. Krydderiet kan ikke købes alle steder – heller ikke i min lokale Rema. Derfor laver jeg tit min egen blanding, så at jeg altid har et lille glas tilgængeligt. Nedenstående 7 krydderier skal blot blandes sammen og opbevares i et glas og vupti – på 5 minutter har du lavet din egen Garam masala.

Garam Masala

Spsk.

6

spsk.
Forberedelse

5

minutter
Klar på

5

minutter

Ingredienser

  • 1 spsk. spidskommen

  • 1 spsk. koriander

  • 1 spsk. gurkemeje

  • 1 spsk. ingefær

  • 1. spsk. kanel

  • 1. spsk. kardemomme

  • 1 knsp. nelliker

Sådan gør du

  • De 7 krydderier skal blot blandes sammen.
  • Opbevare i et glas med låg.

En kommentar

  1. Pingback: Beluga med Garam Masala - Malins Mad - nem og hurtig aftensmad

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*